Wpis z mikrobloga

Fascynujący dzień pt. Jedną stroną zza światów. Poszedłem do mojej kochanej różowej, poprosiła mnie abym jej w piecu napalił(oczywiście zgodziłem sie)

Kazała mi jakies śmieci spalić, wziąłem od niej jednorazówkę pełną papierów, nie spodziewając się, że może sie w niej znajdywać coś wybuchowego.. Dwie minutki i rozpalone, wrzucam całą jednorazówkę na raz bo akurat miejsca w piecu na nią starczyło, patrzę na termometr, na piecu ~50 stopni, dopalam fajkę z zamiarem wyjścia z pieca, zamykam klapę od pieca a tutaj nagle BOOM dostaje korkiem w twarz, huk nie z tej ziemi, żar w------o z pieca, ja wystraszony jak sam s-------n o co chodzi, okazało się że w jednorazówce znajdował sie zużyty perfum, całe życie przed oczami, p------e więcej nie palę w piecu, centralne roxxx. #nietagujebonocna
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onetouch92pl: Należało Ci się za palenie śmieciami. Gdybyś jak człowiek wyciągnął wszystko z torebki foliowej i jej nie palił to było by OK.

A koleżance życzę sąsiada palącego nagminnie śmieciami to może się nauczy nie pakować do spalenia wszystkiego jak leci.

• Odpowiedz
@gaska: Pisałem to o po kilkunastu godzinach stania na nogach, wykończony psychicznie jak i fizycznie, każdemu może się zdarzyć.

@Luks_x: Nauczka na przyszłość, dzięki za oczywistą radę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Wextor: Nie znam, nie wypowiadam się.
  • Odpowiedz
@onetouch92pl: tez mialem kiedys podobnie, przygasalo w piecu(duzy kociol), dowalilem 2 wiadra wegla na raz, chwile potrzymalem na otwartym kominie, zeby zlapalo cug, zamknalem, wielka cisza przed burza i po 10 sekundach tak pier**olnelo, ze wzgluz komina pekl tynk, a metalowe(co prawda waskie) drzwiczki w kominie wybalo i zlamalo w pol XD huk byl jakby granat wybuchl
  • Odpowiedz