Wpis z mikrobloga

Jakie prognozy na przyszłość @thomasss ? dobre to było :) te Twoje analizy

Czemu idzie w górę ? Ludzie na święta w domu siedzą na kompach i kupują czy co ?

Ja się pomyliłem za drugim razem mówiłem, że poniżej 340 nie spadnie ale pierwszym razem nawet nawet.

Teraz mówię, że poniżej 315 nie spadnie.

@FLAC: 325

@StayOut: 280 ("możliwe, że nie jednak do 340 powinno dobić choć spodziewam się większych spadków".)

@pawlo74: 310

stawiam, że @StayOut wygra czyli 340 :)

#btc #bitcoin #kryptowaluty

Obstawiajcie sprawdzimy za jakiś czas kto najlepiej obstawi.

+: FLAC, bloo90

odpowiedz ulubiony usuń link

FLAC 58 min. temu +1

@pawlo74: a #!$%@? wie co się przez święta stanie, taka jest moja aktualna prognoza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: pawlo74

odpowiedz zgłoś link

pawlo74 57 min. temu 0

@FLAC: przynajmniej góra ? czy dół ? :)

odpowiedz usuń link

FLAC 55 min. temu 0

@pawlo74: IMO odbije w dół ale nie wiem przy jakiej kwocie, 40 dni temu dobiło do 450USD z dołka który był wyżej, to może teraz do 380?

odpowiedz zgłoś link

pawlo74 50 min. temu +1

@FLAC: dzięki :) zarejestrowane dla potomności ;) może kiedyś tabelę zrobię z datami i zobaczymy kto najtrafniej będzie oceniał.

+: FLAC

odpowiedz usuń link

FLAC 49 min. temu +1

@pawlo74: ze mnie taki #januszekonomii jak z hitlera przyjaciel żydów xD

odpowiedz zgłoś link

FLAC 48 min. temu +1

@pawlo74: w sumie powinienem się poprawić, bo odczytałem górkę jako 400USD, myślę że jeśli pójdzie do góry to coś 380 albo więcej (imo do 420, tak zapisz)

odpowiedz zgłoś link

pawlo74 48 min. temu +1

@FLAC: to dokładnie tak jak ja lol, dlatego kasyna omijam z daleka :))

ok może @thomasss będzię chciał się wypowiedzieć on przeprowadzał ciekawe analizy :)

#btc #bitcoin #kryptowaluty

+: FLAC
  • 4
@pawlo74: Grube ryby podbiły trochę kurs dużą ilością monet, ale już zaczyna brakować paliwa. Spójrzcie na volumen. Myślę, że 350 to max co mogą zdziałać. Jakieś większe ruchy dopiero po świętach. Póki co załadowałem się w shorta do ~315-320. A dalej? Do przodu, do tyłu, w górę i w dół ;)