@BluRaf: @kobiaszu: jestę entuzjastą konsolów i kompów chyba muszę zacząć wewnętrzny konflikt i lewą ręką się prać po mordzie a prawą próbować ją ukręcić xD
@Aberworthy: W samsungach jest "ukryta" opcja gra xD przynajmniej w moim, dzis to odkrylem xD jak moglem bez tego grać xD
@Danny10: @Aberworthy: Danny ma rscje. Tv zwykle ma matryce 100Hz i cyfrowo clear Motion podbijana jest do Np 600Hz. Na forach i szablonach kalibracji tv zwykle zalecają to wylaczac do oglądania filmów itp:) ja mam wyłączone. Tez mam tv Samsung z serii 6xxx ale z poprzedniej generacji
@desygnat: zobaczę dziada jeszcze na żywo i podejmę decyzję. wstrzymam się do stycznia może coś ceny jeszcze na dół polecą. Bo jutro wyjeżdzam i telewizor mi jest potrzebny jak w dupie koszula xD
@desygnat: ooo super dzięki za artykuł, właśnie czegoś takiego szukałem. Dokładnie, zawyżają ceny na święta dlatego na spokojnie w styczniu poszukam jakichś okazji. Przydatne info podałeś, propsy!
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue40h6700.bhtml
Dobry wybór, c'nie? Nie chce większego niż 40 cali bo nie i #!$%@? nie lubię mega dużych telewizorów bo źle mi się na nich ogląda.
#rtv #telewizory #samsung #ps4
@Aberworthy: Ta wtyczka do chrome jest genialna xD
polecam xD
Clear Motion Rate 600 Hz
To jest tylko chwyt marketingowy + sprzętowe upłynniacze.
@Danny10: @Aberworthy: Danny ma rscje. Tv zwykle ma matryce 100Hz i cyfrowo clear Motion podbijana jest do Np 600Hz. Na forach i szablonach kalibracji tv zwykle zalecają to wylaczac do oglądania filmów itp:) ja mam wyłączone. Tez mam tv Samsung z serii 6xxx ale z poprzedniej generacji
Prawdopodobnie faktycznie ma 100 albo 120hz panel wiec calkiem spoko :) clear Motion (cmr) to tak jak mowilem cyfrowe podbijanie