Wpis z mikrobloga

@Aberworthy: W samsungach jest "ukryta" opcja gra xD przynajmniej w moim, dzis to odkrylem xD jak moglem bez tego grać xD

@Danny10: @Aberworthy: Danny ma rscje. Tv zwykle ma matryce 100Hz i cyfrowo clear Motion podbijana jest do Np 600Hz. Na forach i szablonach kalibracji tv zwykle zalecają to wylaczac do oglądania filmów itp:) ja mam wyłączone. Tez mam tv Samsung z serii 6xxx ale z poprzedniej generacji
  • Odpowiedz
@desygnat: zobaczę dziada jeszcze na żywo i podejmę decyzję. wstrzymam się do stycznia może coś ceny jeszcze na dół polecą. Bo jutro wyjeżdzam i telewizor mi jest potrzebny jak w dupie koszula xD
  • Odpowiedz
@Aberworthy: Teraz ceny są zawyżone. Mój tv jak kupowałem skoczył w dzień zakupu o 500zl. Ja na szczęście po starej cenie kupilem. Za dwa dni byla promocja na niego o 300zl ale to bylo dalej 200zl wiecej niż początkowo ;p tutaj bardzo fajna recenzja i jest o tej opcji gra. https://www.avforums.com/review/samsung-h6700-ue-40-48-55-h6700-tv-review.10496

Prawdopodobnie faktycznie ma 100 albo 120hz panel wiec calkiem spoko :) clear Motion (cmr) to tak jak mowilem cyfrowe podbijanie
  • Odpowiedz
@desygnat: ooo super dzięki za artykuł, właśnie czegoś takiego szukałem. Dokładnie, zawyżają ceny na święta dlatego na spokojnie w styczniu poszukam jakichś okazji. Przydatne info podałeś, propsy!
  • Odpowiedz