patrolss patrolss 22.12.2014, 21:26:39 5 jedno słowo: CZOtypowa potyczka na arenie. ja priest, on huntard.na planszy ma knife jugglera z drugiej tury, w trzeciej turze dostaje tylko w ryj z łuku.mam mało kart na early, ale jest coin, power word: shield i dark cultist na trzeci ruch, co też uczyniłem.czwarta tura - typ zagrywa sowę i wycisza SWOJEGO #!$%@? JUGGLERA!w piątej turze zagrywam silver hand knight'a, coby mieć backup dla niewyciszonego cultista (3/6 + deathrattle)typ w piątej turze zagrywa faceless manipulator. TEN CHORY #!$%@? SKOPIOWAŁ SE SOWĘ, KMINISZ?!więc kolunio ma wyciszonego jugglera i dwie obsrane sowy, których to #!$%@? novą w szóstej turze.tak wiele pytań, tak mało czasu...Pokaż spoiler#hearthstone nutiniss mrparaolympia ninetyeight Cronox 77LatBedeNiedojrzaly
typowa potyczka na arenie. ja priest, on huntard.
na planszy ma knife jugglera z drugiej tury, w trzeciej turze dostaje tylko w ryj z łuku.
mam mało kart na early, ale jest coin, power word: shield i dark cultist na trzeci ruch, co też uczyniłem.
czwarta tura - typ zagrywa sowę i wycisza SWOJEGO #!$%@? JUGGLERA!
w piątej turze zagrywam silver hand knight'a, coby mieć backup dla niewyciszonego cultista (3/6 + deathrattle)
typ w piątej turze zagrywa faceless manipulator. TEN CHORY #!$%@? SKOPIOWAŁ SE SOWĘ, KMINISZ?!
więc kolunio ma wyciszonego jugglera i dwie obsrane sowy, których to #!$%@? novą w szóstej turze.
tak wiele pytań, tak mało czasu...
#hearthstone