Wpis z mikrobloga

Tym razem bez czajenia się. Szybka, rutynowa akcja i kolejne ogłoszenie znika.

W sobotę zawiesiłem nad drzwiami, na kratach. Przetrwało weekend, więc nie jest źle.

W święta postaram się opracować kartkę z "alarmem" i wywiesić ją po nowym roku ( ͡º ͜ʖ͡º)

#kolekcjonerkartkow
DomWedkarza - Tym razem bez czajenia się. Szybka, rutynowa akcja i kolejne ogłoszenie...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DomWedkarza: wg mnie jedna z lepszych akcji promocyjnych firmy na wykopie (placisz jakiejs babie 500 zł zeby przyszla pare razy zerwac kartke i robisz o tym wpisy na mirko) albo baba chora psychicznie. elo.
  • Odpowiedz
@Suszi88: jakaś chora babka non stop zrywa im kartki i ogłoszenia z drzwi

ostatnio wywiesili kartkę z jej zdjęciami z kamer, nawet się tym nie przejęła

chyba nie patrzy co jest na nich napisane

@DomWedkarza: ja bym po prostu wywiesił kartkę z podklejoną żyłką z tyłu (na gorący klej dobrze trzyma), która aktywowałaby alarm
  • Odpowiedz
@Suszi88: W-------ś mnie dwa razy.

Raz, że dwadzieścia razy zostało to wytłumaczone, a ty nadal pytasz. Jakbyś nie lubił (nie umiał?) czytać.

Dwa: tego komentarza też pewnie nie przeczytasz, straciłem kilkadziesiąt sekund życia i bliżej nieokreślony procent naskórka z opuszków palców.
  • Odpowiedz
@DomWedkarza: zaczajcie się kiedyś za rogiem i po zerwaniu kartki przybiegnijcie z kamerą, mikrofonami, rozsypcie konfetti i zróbcie z nią wywiad jak w jakiejś telewizji xD A i dajcie jej całą ryzę papieru
  • Odpowiedz