Aktywne Wpisy
Talaxin +73
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
@Mr_Av3r4ge: Ta, na pewno byłoby lepiej dla biednego, zabijanego przez Barcę futbolu, gdyby Messi nigdy nie był leczony, nie odrósł od ziemi powyżej 1,25 m i nigdy nie zagrał profesjonalnie w piłkę. Och, ileż straciła piłka nożna przez to, że ktoś dał Messiemu szansę!
Nie wiem jak dla Ciebie, ale wg mnie granie przez 97,7% posiadania piłki u siebie na swojej połowie i wymienianie miliona podań między obroną i pomocą nie jest "pięknym futbolem" jak to wszyscy się ekscytują.. a jak jeszcze zgarniają
Komentarz usunięty przez autora
Nie "Bóg wie czym", tylko hormonem wzrostu, którego nie produkował jego organizm. To standardowa terapia w takim przypadku, równie normalna jak podawanie insuliny cukrzykom. Nie rozumiem, dlaczego miał być skazany na karłowatość, a więc niepełnosprawność, skoro można było mu zapewnić normalne życie. To nie jest żaden doping (zresztą przecież od dawna tego hormonu nie przyjmuje), tylko lekarstwo. On nie miałby 1,60 m tylko znacznie mniej.
Ja widzę piękno w tym,