"W Rosji nie ma elity w sensie ludzi. Wiecie, kto jest elitą Rosji? Wieśniak, zwykły pracownik. Są ludzie bogaci i biedni, zdrowi i chorzy, ale wszyscy są równi dla państwa" JE W.W.Putin
@surlin: przecież to donmuchito zbanowali za wyzwiska innych użytkowników. Co za hipokryzja. Poza tym w tym komentarzu nie było nic propagandowego, zapytałem czy lepszy jest dla niego Komorowski.
@surlin: przecież to donmuchito zbanowali za wyzwiska innych użytkowników. Co za hipokryzja.
@Stadler: Nie śledzę nonstop ani @donmuchito1992 ani Ciebie więc nie znam tej historii - zresztą nie specjalnie mnie ona ciekawi. Mi konkretnie chodziło o treść - prorosyjskie komentarze sprzeczne z interesem narodowym Polski - to jest moje zdanie.
Poza tym w tym komentarzu nie było nic propagandowego, zapytałem czy lepszy jest dla niego Komorowski.
@pan_Kmicic: mnie jakoś rok temu a don dopiero co wrócił z banicji @surlin: skoro nie śledzisz to wypadałoby się powstrzymać z pochopnymi ocenami.
prorosyjskie komentarze sprzeczne z interesem narodowym Polski
@surlin: wyślij mi linki do tych komentarzy, jestem bardzo ciekaw. A i dla odmiany poszukaj sobie "propolskich" komentarzy donmuchito. Ale dla was każdy popierający KNP
@Stadler: nie przesadzaj z tym rokiem, bo tyle temu to nawet majdan nie był, a zbanowali Cię później;] I nie mieszaj znów do tego KNP, bo za rusofila i obrońcę Rosji byłeś uważany zanim ktokolwiek wiedział jakie masz preferencje polityczne:)
@Stadler: ale się nie obnosiłeś na początku, więc uproszczeniem, krzywdzącym dla KNP byłoby powiedzenie, że ludzie się Ciebie czepiają z powodu KNP bo poza januszem raczej większość ma gdzieś to na kogo rzekomo głosujesz;]
W Rosji nie ma elity w sensie ludzi
@donmuchito1992: Co do tego zdania, to przecież sama prawda - nie ma tam "elity w sensie ludzi", wiadomo, że elitami są reptylianie, czuwające wężowe istoty z
O jak skisłem niemiłosiernie
#rosja #rosjainfo #don #cytatywielkichludzi #neuropa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Google, define elites:
https://www.google.ch/webhp#q=define%20elites
@Internet_the_explorer:
@Stadler: Nie śledzę nonstop ani @donmuchito1992 ani Ciebie więc nie znam tej historii - zresztą nie specjalnie mnie ona ciekawi. Mi konkretnie chodziło o treść - prorosyjskie komentarze sprzeczne z interesem narodowym Polski - to jest moje zdanie.
Nie
@surlin: wyślij mi linki do tych komentarzy, jestem bardzo ciekaw. A i dla odmiany poszukaj sobie "propolskich" komentarzy donmuchito. Ale dla was każdy popierający KNP
@donmuchito1992: Co do tego zdania, to przecież sama prawda - nie ma tam "elity w sensie ludzi", wiadomo, że elitami są reptylianie, czuwające wężowe istoty z
Pan_Kmicic: Ciebie też za to zbanowali
Stadler: