Wpis z mikrobloga

@surlin: przecież to donmuchito zbanowali za wyzwiska innych użytkowników. Co za hipokryzja. Poza tym w tym komentarzu nie było nic propagandowego, zapytałem czy lepszy jest dla niego Komorowski.
  • Odpowiedz
@surlin: przecież to donmuchito zbanowali za wyzwiska innych użytkowników. Co za hipokryzja.

@Stadler: Nie śledzę nonstop ani @donmuchito1992 ani Ciebie więc nie znam tej historii - zresztą nie specjalnie mnie ona ciekawi. Mi konkretnie chodziło o treść - prorosyjskie komentarze sprzeczne z interesem narodowym Polski - to jest moje zdanie.

Poza tym w tym komentarzu nie było nic propagandowego, zapytałem czy lepszy jest dla niego Komorowski.

Nie
  • Odpowiedz
@pan_Kmicic: mnie jakoś rok temu a don dopiero co wrócił z banicji @surlin: skoro nie śledzisz to wypadałoby się powstrzymać z pochopnymi ocenami.

prorosyjskie komentarze sprzeczne z interesem narodowym Polski

@surlin: wyślij mi linki do tych komentarzy, jestem bardzo ciekaw. A i dla odmiany poszukaj sobie "propolskich" komentarzy donmuchito. Ale dla was każdy popierający KNP
  • Odpowiedz
@Stadler: nie przesadzaj z tym rokiem, bo tyle temu to nawet majdan nie był, a zbanowali Cię później;] I nie mieszaj znów do tego KNP, bo za rusofila i obrońcę Rosji byłeś uważany zanim ktokolwiek wiedział jakie masz preferencje polityczne:)
  • Odpowiedz
@Stadler: ale się nie obnosiłeś na początku, więc uproszczeniem, krzywdzącym dla KNP byłoby powiedzenie, że ludzie się Ciebie czepiają z powodu KNP bo poza januszem raczej większość ma gdzieś to na kogo rzekomo głosujesz;]

W Rosji nie ma elity w sensie ludzi

@donmuchito1992: Co do tego zdania, to przecież sama prawda - nie ma tam "elity w sensie ludzi", wiadomo, że elitami są reptylianie, czuwające wężowe istoty z
  • Odpowiedz
Stadler w pigułce:

Stadler: przecież to donmuchito zbanowali za wyzwiska innych użytkowników. Co za hipokryzja.

Pan_Kmicic: Ciebie też za to zbanowali

Stadler:
  • Odpowiedz