Wpis z mikrobloga

#problem #android #tablet

Czołem mirki. Mam problem, w sumie mój różowy ma, ale jej problem to mój problem. Kupiła sobie tablet, galaxy 4, nie działa jej wtyczka flash w chromie. Na początku zainstalowałem ze strony Adobe, nie działała dalej. Teraz gdy chcę pobrać, jest napis, że to urządzenie nie jest wspieranie przez tę wtyczkę. Miał ktoś podobny problem?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szuchal: bo chrome nie obsługuje wszystkich wersji flasha, w skrócie allegro będzie działać ale niektóre seriale onnline już nie.

Polecam dograć flasha ręcznie (wpisać w google android flash), z tym że zadziała tylko z samsungową apką INTERNET ewentualnie przeglądarkę Dophin
  • Odpowiedz
@szuchal: Musisz pobrac wersje flasha przeznaczona na telefony z nieoficjalnego zrodla xda, chomikuj. Najlepiej z flashem wspolpracuje dolphin, ale nie wszystko bedzie dzialas prawidlowo, bo flash nie jest oficjalnie wpsierany na androidzie. Chrome, ktory jest teraz natywna androidowa przegladarka od poczatku go nie obslugiwal.

@xylorinn: Ze sramsungowa. Tutaj chodzi o wersje androida, a nie o wersje przegladarki, bo flash na androidzie zostal oficjalnie zaniechany powyzej 4.0, ale w
  • Odpowiedz