@Kaye nie mam zamiaru niczego nikomu udowadniać, wiem co mam w majtkach (a raczej czego nie mam), nie widzę tutaj potrzeby pokazywania cycków czy innych części mojego ciała, a nie pokażę nawet małego paluszka od stópki, ot co!
@psychiczniee: bo przed rozpoczęciem tej dyskusji nie zaznaczyłeś płci w profilu, konto istnieje od miesiąca czyli świeżo dojrzała pomarańcza z zielonki. aktywność na mikroblogu raczej sugeruje, że konto leżało i czekało aż przejdzie z zieleni w pomarańcz żebyś miał większą swobodę w korzystaniu z wyklopu. do tego subtelne reklamowanie sklepu z RC drugs. nigga pls. :^)
nie wiesz, że kobieta zawsze musi mieć ostatnie słowo? Nie ważne. Skończmy ten temat. Ja nie pozwolę, żeby ktoś kto mnie w ogóle nie zna mówił mi jaka jestem.
chryste, to ładnie dyskusje zakończyłas. Logicznie i z
@polecam_poczytac_ciorana: a wszystko to po to, żeby robić #gownoburza we wpisie o makijażu czy whatever. Wierzysz w to? Poza Tym to co mają specyfiki promowane (niech Ci będzie) do całej dyskusji?
@Blaskun: Słaby przykład, bo ona jest brzydka zarówno w jak i bez makijażu. Mnóstwo kobiet jest ładnych bez i jeszcze ładniejszych z. A jak ktoś ma bardzo brzydkie rysy, to nawet tapetą tego nie zakryje ;).
@polecam_poczytac_ciorana: czas na #pokazcycki ?
chryste, to ładnie dyskusje zakończyłas. Logicznie i z