PeopleEqualShit PeopleEqualShit 16.12.2014, 23:34:08 7 Polecam piwo Dwa Smoki, ooooo, jakie to dobre... Pachnie cudownie i jest pyszne!#piwo #craftbeer #pijzwykopem Pobierz źródło: comment_eYucciN3LTnJjmXbqyGe6sIOhxCTmShW.jpg konto usunięte Cavaron mamnatopapiery RomeYY Arcyksienciuniu +2 innych
mamnatopapiery mamnatopapiery 16.12.2014, 23:39:32 0 @PeopleEqualShit: świetne piwa mają, a jak jest większa okazja, jak targi, to robią piwo z dodatkiem kawy, ten aromat...ech
PeopleEqualShit PeopleEqualShit 16.12.2014, 23:42:30 0 @Kaethax: @mamnatopapiery: jezusie i maryjko, jakie to piwo jest dobre, no zakochanam
Gezino Gezino 16.12.2014, 23:46:09 0 @PeopleEqualShit: Hipsterskie logo, hipsterska nazwa i jeszcze ten dopisek "pracownia piwa". Gdyby na świecie wyschły wszystkie oceany, rzeki i jeziora. Gdyby nie było żadnego płyny tylko butelka tego piwa to bym jej nie ruszył. Dla zasady."Za gruby jestem na hipstera".
PeopleEqualShit PeopleEqualShit 16.12.2014, 23:50:34 0 @Gezino: mnie się logo podoba, ale oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie :)
Gezino Gezino 16.12.2014, 23:53:22 0 @PeopleEqualShit: Na pierwszy rzut oka jest spoko. Tylko jak zaczniesz się przyglądać to coś jest nie tak z proporcjami oraz, szczegōlnie, z głową tego jelonka. Ale oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie :)
K.....x konto usunięte 17.12.2014, 07:15:01 0 @Gezino: Browar się nazywa "Pracownia piwa", mają swojej nazwy nie umieszczać? Mnie się wizualna część podoba.Zaś skreślanie świetnego piwa przez jego "hipsterskość" brzmi doprawdy tragicznie.
integra integra 17.12.2014, 12:09:34 via Android 1 @RomeYY: pilem jak ty na stojaco pod szafe wchodziles :p RomeYY
#piwo #craftbeer #pijzwykopem
Hipsterskie logo, hipsterska nazwa i jeszcze ten dopisek "pracownia piwa".
Gdyby na świecie wyschły wszystkie oceany, rzeki i jeziora. Gdyby nie było żadnego płyny tylko butelka tego piwa to bym jej nie ruszył. Dla zasady.
"Za gruby jestem na hipstera".
Ale oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie :)
Zaś skreślanie świetnego piwa przez jego "hipsterskość" brzmi doprawdy tragicznie.