Wpis z mikrobloga

@Chcialbym Koncentratu smaku czy 5ml gotowego liquidu? Mamy cały worek koncentratów i obstawiam ze zanim zejdzie mi połowa butelki to prędzej minie data ważności. 5ml gotowego liquidu? Jeden dzień o ile używam tylko jednego moda w ciągu dnia a już od dawna noszę przynajmniej dwa.
  • Odpowiedz
@Chcialbym: tak i nie, jeżeli przestałbym kupować nowy sprzęt co tydzień to nawet w najgorszym przypadku zmieściłbym się w granicach £10-£15 na tydzień za sam liquid, waty która kosztuje poniżej funta i wystarcza mi na długie miesiące nawet nie będę liczył. Biorąc pod uwagę ze praktycznie raz w miesiącu dokupuje coś do swojej kolekcji to nie skłamałbym mówiąc że wydaje więcej kasy niż za czasów kiedy paliłem. Nie przeszkadza mi
  • Odpowiedz
Wiesz co, pracuję w biznesie z e-fajkami to powiem ci że większość stałych klientów widuję raz na dwa tygodnie, kupują 3x10ml liquidu za £10 i jedną grzałkę za £3 która powinna im wystarczyć by wyparować te 30ml liquidu. Są to "normalni" ludzie którzy po prostu chcą przestać palić, używają zwykłych baterii ego i aspire bvc clearo albo stary ce4 z długimi knotami. W takim wypadku tak, jest to przynajmniej 5x tańsze niż
  • Odpowiedz
E -fajek jest zajebisty, nie tylko przez to, że taniej wychodzi ale też czuć różnice w zdrowiu, przynajmniej po sobie mogę tak powiedzieć. Też odczuliscie zmianę? Ogólne somopoczucie i wigor jakoś tak, wrócił :) no i nie ma smrodu.

A probowal ktoś wapowac coś zamiennego dla nikotyny? Jakieś ziółka? Nie mam tu na myśli MJ, ale np jakąś, męczennicę czy melissę, konkretnie ekstrakty z nich?
  • Odpowiedz