@Liquid_Snake: nie rozumiem w ogóle skąd to wielkie halo, gdyby któryś z członków #pcmasterrace chciał przejść TLOU czy Uncharted to po prostu poszedłby do mediamarktu, kupił konsolę, przeszedł te gry i sprzedał konsolę, nie ma problemu.
@Dolan: Dokładnie. Pan @Liquid_Snake nie zna końca. Nadal żyje w swoim wyimaginowanym świecie gdzie myśli, że jest arcytrollem tak naprawdę wałkując jeden, ten sam argument.
@Helio3: ja mam np #wii ale nie chodzę po mirko i nie n-------m "hehe co tam #pcmasterrace, ustawiamy się dzisiaj na partyjkę mario kart? ojej zapomniałem, nie ma tego na PC! hehehe"
#pcmasterrace to uznanie wyższości PC nad konsolami nawet jeżeli posiadasz którąś z nich.
@Dolan: @Liquid_Snake: Ja po prostu lubię sensownie podyskutować. Lubie gdy ludzie o odmiennych poglądach przedstawiają swoje argumenty. Ale jeśli jest to powtarzanie pierdyliard razy "hehe mamy the last of us. a wy co #pcmasterrace? nie lubisz takich gier? bo nie stać cie na konsolę." to nie zamierzam z taką osobą przeprowadzać dalszej rozmowy.
@Kopamatakawapl: Lol, jesteś gupi bólduper. Po tym co napisałeś spodziewałem się niezłych pomyj wylanych na Drivecluba a opinia w filmie pozytywna. Nie grałem nigdy w tę grę ale biorąc pod uwagę, że miała być na premierę za darmo to wodotrysków się nie spodziewałem. PS4 musi jeszcze poczekać kilka miesięcy na GT7, Xone ma już fenomenalnego, piątego Motosporta i drugiego Horizona. Na PC za to przez kilka ostatnich lat nie wyszły
XDDDDDDDDDDD
THE BEST GAME EVER, CO NIE KONSOLOWCY?
TO OTOCZENIE
#pcmasterrace to uznanie wyższości PC nad konsolami nawet jeżeli posiadasz którąś z nich.
@Dolan: #ps4masterrace to wyższość PS4 nad PC nawet jak posiadasz PC
Rewanżuję się czymś równie dobrym :D