Wpis z mikrobloga

@kamdz:

Wykop od pewnego czasu zamienia się w coś złego. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, być może ludzie szukają rozrywki, sensacji, afery za wszelką cenę, nie ważne jak i gdzie, ważne żeby było.

Dziękuję, dobranoc. Nie widzi w sobie winy...
@kamdz: Ah tak, wybaczcie ;-) Fanfer fajny koleś, ale że nie chciał do mnie wpaść z tymi hiszpankami to ma minusa ;-) A poważnie - na wykopie istnieją koła wzajemnej adoracji, do tego dużo niedopowiedzeń, bzdur nawet. Jeszcze 3-4 dni temu też miałem ochotę stąd spływać, super serwis, lubię go, ale w Poznaniu zrobiono ze mnie potwora i gnojka.. może nawet taki jestem ;) HyHy :-) Ogólnie po kilku dniach olewam
@Archeopteryx_Lithographica:

Wracam po całym dniu solidnej pracy do domu, w ciągu, którego zrobiłem przy okazji tygodniowe zakupy, kupiłem sobie kilka książek, prezenty na święta dla dwóch osób, zjadłem obiad ze znajomym , wchodzę na wykop dla zabicia czasu gdy ściąga mi się serial i co widzę: największym problemem dnia użytkownika , którego kompletnie nie znam , którego aktywność na wykopie jest zerowa i sprowadza się jedynie do obrażania innych i pisania