Wpis z mikrobloga

Hej #mikrokoksy #mirkokoksy kupiłam mojemu #niebieskipasek drążek do podciągania. Kiedyś wspominał, że chciałby taki w drzwi rozporowy ale w trosce o nasze framugi, kupiłam taki przykręcany na śrubach do ściany. Teraz nie wiem czy dobrze wybrałam prezent, czy źle :/ Ale chyba zawsze lepiej niż skarpetki :D #kiciochpyta
  • 16
  • Odpowiedz
  • 0
@murarz13: zawsze można powiesić obrazki, zaszpachlować, zamalować niż kupować nową framugę, która oprócz tego że się pobrudzi to jeszcze odkształca od użytkowania takiego drążka.
  • Odpowiedz
@xyz23: są takie drążki(nie rozporowe) do zakładania bez uszkodzenia framugi, w ogóle bez przykręcania czy wiercenia, dobre jak ktoś wynajmuje mieszkanie(w załączonym filmie)

jeśli nie wynajmujecie to taki na ścianę jest zwykle szerszy czyli ma większy zakres ćwiczeń czyli jest lepszy
fasfsrheeahgdfhds2 - @xyz23: są takie drążki(nie rozporowe) do zakładania bez uszkodz...
  • Odpowiedz
@xyz23: ale drążek ścienny zostawi 8 dziur w ścianie. Prezent fajny (sam taki dostałem i bardzo mi się podoba) jednak ten drążek na framugę (nie rozporowy) wydaje się być lepszy :)
  • Odpowiedz