Jestem właścicielem MustangWynajem.pl i mam do rozdania dwa jednodniowe wynajmy Mustanga Silver. Jeden rozlosujemy spośród plusujących, a jeden powędruje do autora najciekawszego komentarza. Ze zwycięzcami skontaktujemy się w czwartek o 22:00 i ustalimy szczegóły.
Ważne info:
- musisz mieć minimum 21 lat i ważne prawo jazdy
- nagroda może być zrealizowana tylko na terenie Poznania
Fajne info:
- jeżeli wygra osoba, która nie spełnia powyższych kryteriów - Ja lub Agnieszka ( ͡°͜ʖ͡°) zabierze taką osobę jako pasażera na przejażdżkę w okolice Poznania.
@radek-mustangowicz: "Mój stary to fanatyk Mustanga. Pół mieszkania zaj**ne najnowszymi Top Gearami. Średnio raz w miesiącu ktoś potknie się o zużytą oponę po ostrym upalaniu tatulka. W swoim 22 letnim życiu tylko raz tata dał mi się przejechać po podjeździe. Druga połowa mieszkania zajna katalogami, ofertami, i innymi top gerami. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie motoryzacyjne tygodniki. Byłem na tyle głupi,
@radek-mustangowicz: Postaram się Was przekonać głównie tym, że kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie
Jestem właścicielem MustangWynajem.pl i mam do rozdania dwa jednodniowe wynajmy Mustanga Silver. Jeden rozlosujemy spośród plusujących, a jeden powędruje do autora najciekawszego komentarza. Ze zwycięzcami skontaktujemy się w czwartek o 22:00 i ustalimy szczegóły.
Ważne info:
- musisz mieć minimum 21 lat i ważne prawo jazdy
- nagroda może być zrealizowana tylko na terenie Poznania
Fajne info:
- jeżeli wygra osoba, która nie spełnia powyższych kryteriów - Ja lub Agnieszka ( ͡° ͜ʖ ͡°) zabierze taką osobę jako pasażera na przejażdżkę w okolice Poznania.
Do dzieła!
#zadarmo #cebuladeals #rozdajo #mustang #poznan #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Druga połowa mieszkania zajna katalogami, ofertami, i innymi top gerami. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie motoryzacyjne tygodniki. Byłem na tyle głupi,
@radek-mustangowicz
Szkoda, że nie mustang z '64
Komentarz usunięty przez moderatora