Wpis z mikrobloga

Kolejny trik dla fanów pizzy.

Jak ktoś ma trochę punktów Payback, to może kupić vouchery 20 zł do pizzaportal za 980 punktów Payback (9,8 zł).

https://sklep.payback.pl/nagrody/kupon-20-zl-do-realizacji-w-pizza-portal

Powinny chyba kosztować 1400 pkt, ale ktoś się pomylił przy wpisywaniu i podał 1400 pkt przed rabatem i z rabatem 30% wychodzi 980 pkt.

Kody przychodzą od razu na maila. Ważne do końca grudnia.

#pizzaportal #cebuladeals
  • 19
@poop: tylko że jak wykorzystasz voucher to już nie wbijesz np. kodu za -10zł i mokazji bo już w sumie nie będzie za bardzo czego rabatować :) - zatem wszystko zależy od konfiguracji zamówienia, najważniejsza jest taktyka :D
Mam 500 punktów i 500 zablokowanych toteż nie stać mnie na takie rarytasy :(

Może ktoś się orientuje ile czasu punkty są w stanie zablokowanym ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@Dudek89: @fixit: Nie da się kupić :) Zawsze mogę Ci kupić za swoje punkty, Ty mi zrobisz przelew na konto i podam Ci kod.

@promocyjnaaga: Jest na tej stronie, gdzie kupujesz bon:

Jak to działa? Aby wykorzystać kupon płatniczy należy wejść na stronę PizzaPortal.pl i wybrać miasto, ulicę dostawy oraz restaurację w której chce się złożyć zamówienie. Po przejściu do kasy, po prawej stronie pod listą wybranych dań należy
@Dudek89: Możesz kupić np. starter Orange o wartości 5 zł z kartą PB gratis. Na karcie jest 500 (niezablokowanych) punktów. Nową kartę łączysz z tą obecnie posiadaną i cieszysz się całym tysiącem punktów.
@Poprawiacz: ale to mu nie da bo ten bug jest taki dziwny że musisz mieć na karcie 2000pkt jak na pierwszym ekranie kuponu, bo widocznie wtedy sparwdzają wartość pkt na karcie. Jak nie masz to nie przepuszcza do koszyka, jak masz to przenosi do koszyka ale odejmuje 980 a nie 2000 pkt - tak czy siak deal zajebisty! :)
@dariot: Możliwe, że tysiąc dostają tylko te osoby (a raczej: te karty), które przed grudniem nie kupowały pizzy za pośrednictwem Paybacka. Spróbuję potem kupić świeży starter i podrążyć.