Wpis z mikrobloga

@Pred: Polecam pojsc do drogerii i poprosic panie o pomoc :) najlepiej Ci doradza :) ja mam taka kuresko czerwona ale za kilkanascie pln, wiec nie Twoj przedzial ;)
  • Odpowiedz
@Pred: jako zagorzała "tapeciara" przyznam , że uwielbiam produkty MAC , ale! każda youtuberka makijażystka wam to powie , że GoldenRose ma idealny opowiednik matowych szminek MAC. Nawet pachną bardzo podobnie. Jeśli MAC to raczej warto w Polszy szarpnąć się na "highlighter" taki w pędzlu czy fantastyczne pudry do konturowania ale akurat klasyczna szminka.. Hmm płacisz za opkowanie :)
  • Odpowiedz
@pusheeny: @SkinnerBox: Ok, to teraz tylko jeszcze mała podpowiedź jeżeli chodzi o MAC - jakiś polecany kolor? Widzę że w serii Lipstick jest np. Lady Danger który chyba byłby odpowiedni - ew. coś odrobinkę mniej "pomidorowego"? Przypominam tylko, że jestem facetem - śliwka to dla mnie owoc, oficjalnie znam tylko 3 kolory. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pred: z czerwienią to trudna sprawa jaki odcień skóry ma ukochana? takie 3 które może ogarniesz to wanilia brzoskwinia i oliwkowa cera, wiesz bardzo blada lekko różowa czy ciemna/ lub lekko wpadająca w żółte tony no i czy ma tendencję do zaczerwienień skóry
  • Odpowiedz
@SkinnerBox: @pusheeny: Ruby Woo i Russian Red też przykuły moją uwagę, więc to może być to... Jutro pewnie się wybiorę, obejrzę, dam znać na czym stanęło. Wielkie dzięki za Waszą pomoc :)
  • Odpowiedz