#raspberrypi #rpi #sprzedam #komputery Cześć Mirki. Chciałbym sprzedać swoje Raspberry PI Model B 512MB RAM. Zakupiłem go 29 czerwca 2014 roku na allegro. Chciałem zbudować odtwarzacz LAN, odtwarzał filmy z dysku sieciowego bez problemów nawet w 1080p, ale w sumie nie potrzebuję takiego sprzętu, a bardziej mi się przyda np dysk SSD, który planuję kupić ( ͡°͜ʖ͡°).
Chciałbym sprzedać, ponieważ nie mam czasu na takie zabawy, studia mnie pochłaniają mocno, a poza tym bliżej mi do uK Atmega i xmega. Do tego mój #rozowypasek, maltretuje mnie, że albo Rpi, albo SSD, więc zdecydowałem sprzedać Rpi i dorzucić do SSD. Jestem niestety pantoflarzem ( ͡°ʖ̯͡°). Sprzęt 100% sprawny, cena jaka mnie interesuje to 90zł, lecz chętnie ponegocjuję. Mieszkam w Gdyni, codziennie bywam w Gdańsku Wrzeszczu. Preferuję odbiór osobisty, ale jestem w stanie wysłać np Paczkomatem lub Paczką z Poczty Polskiej.
Zdecydowałem się najpierw napisać tutaj niż na allegro ze względu na prowizję. Co do przeprowadzenia transakcji: jestem otwarty na propozycje.
Zapomniałem dodać: sprzedaję bez zasilacza i bez karty SD. Załączam oryginalne opakowanie i ulotki.
Chciałbym sprzedać, ponieważ nie mam czasu na takie zabawy, studia mnie pochłaniają mocno, a poza tym bliżej mi do uK Atmega i xmega. Do tego mój #rozowypasek, maltretuje mnie, że albo Rpi, albo SSD, więc zdecydowałem sprzedać Rpi i dorzucić do SSD. Jestem niestety pantoflarzem ( ͡° ʖ̯ ͡°). Sprzęt 100% sprawny, cena jaka mnie interesuje to 90zł, lecz chętnie ponegocjuję. Mieszkam w Gdyni, codziennie bywam w Gdańsku Wrzeszczu. Preferuję odbiór osobisty, ale jestem w stanie wysłać np Paczkomatem lub Paczką z Poczty Polskiej.
Zdecydowałem się najpierw napisać tutaj niż na allegro ze względu na prowizję. Co do przeprowadzenia transakcji: jestem otwarty na propozycje.
Zapomniałem dodać: sprzedaję bez zasilacza i bez karty SD. Załączam oryginalne opakowanie i ulotki.
źródło: comment_wEwTkngqNX3jI5FkKb7X6aOM3T2OCrk4.jpg
Pobierz