Wpis z mikrobloga

Historia mojej dzisiejszej wymiany. Dodaje mnie koleś, który ma m4 asiimov stattrak, którego, ja chce. Ustaliliśmy, że wymienimy się za m4 cyrexa+3klucze z mojej strony. Pod koniec trade pisze do mnie czy nie chciałbym się wymienić za ak redline stattrak, na co ja mu odpowiedziałem, że najpierw dokończmy tą wymianę, a potem omówimy sprawę redline. Wymieniliśmy się. Słucham jego oferty za redline, oferuje mi cyrexa (tak, tego co był mój jeszcze minute temu) + jakieś pierdoły, ale to nie istotne. Sytuacja wydawała się dla mnie o tyle śmieszna (w sensie, że oferuje mi item, który przed chwilą był w moim posiadaniu), że napisałem, żeby zrobił mi screeny tego cyrexa. Myślałem, że zaczai o co chodzi, że takie heheszki trochę, a on włączył grę i zrobił mi screeny ps i bs xD

#csgolounge #januszeitemowcsgo
  • 1
@Schulz: Ja z kolei miałem taką akcje, że przez tydzień notorycznie dodawał mnie koleś i proponował mi, że "ulepszy" mi skiny. Jak się go pytałem o co mu chodzi, to powiedział, że dam mu swoje skiny i on mi odda lepsze xD. Dopiero zablokowanie go pomogło xD.