Aktywne Wpisy
kwasaki_lakky +62
#2137 kozacki papiesz
artyom07 0
Czemu w Polsce jest pozwolenie na blokowanie Ukraińskich towarów i tranzytu? Gdzie w tym kraju jest policja i służby? SBU ma namiary na blokujących i oni zostaną rozliczeni za to.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
Indyk czeka na pieczenie. Siedział przez 24h w solance z przyprawami.
Wszędzie czapki w kształcie indyka, wszędzie akcesoria, gadżety itp.
Jeszcze nie ma święta dziękczynienia a ja już mam wrażenie że trwa od 2 tygodni...
A jeszcze związane z #pracbaza
Śnieg był dziś. Amerykanie owszem reagują na śnieg panicznie, ale dzisiaj mieli ku emu powody - padało od paru godzin. Mokro, brzydki, zimno i ślisko.
Moja firma to dość mała grupa ludzi - w sumie jakieś 50-60 osób. Na tyle specyficzna że o pracownika dbają.
Bardzo się zdziwiłam gdy zadzownił do pokoju reakcyjnego właściciel z pytaniem ile osób zostaje w okolicznym hotelu?
I nie chodzi o to że daleko mieszkam. Nie chodzi o to że nie mam auta odpowiedniego do jazdy w śniegu. Chodzi o to że mogę nie mieć ochoty bądź bać się jechać w taką pogodę. Miło.
Ja akurat sie nie ruszam z domu tylko przez siec kupuje. Nie musze biec jak po karpia do biedry ( ͡° ͜ʖ ͡°)