Aktywne Wpisy
LulekTV +284
TP S.A to typowy żenujący przykład dzikiej prywatyzacji w Polsce. Sprzedalismy całą sieć telefoniczna Francuzom tylko po to by nas doili jak krowy. Tragedia.
drzewko94 +254
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
Cos kurde nie moge sie tymi hantelkami spompowac. 3 razy spieprzylem sie z krzeselka probujac w pokoju hotelowym pocwiczyc. Jednak silka to silka
I to mega w porownaniu do mojego poprzedniego zdjecia, ktore tu wrzucalem:/
Calkiem spoko, #!$%@? troche, w cocomo rachunek na 1900zl, #!$%@? zacie w robocie. Jakos leci no
@Shinu: ile było wcześniej, bo forma to jest żadna, ale plus za "sportowe" życie
Nic ciekawego
@maze:
Zlalem sie strasznie, #!$%@? z godzine temu obiado sniadanie kolacje :D general mimo, ze sporty uprawi od 9 roku zycia to nigdy nie bylem dzikiem, ale bede:p
Tutaj zdjecie przed zarciem i w wolny dzien bez tyrki
http://www.wykop.pl/wpis/9902536/mikrokoksy-silownia-oswiadczenie-ok-mirki-silownia/
Cwiczylem kempo i thai. Od kiedy robie w branzy eventowej bardzo ciezko wyrabiac ma treningi na okreslona godzine:/
@karolzzr:
Staram sie jak moge. Ekipa z roboty dzis spojrzala na mnie jak na swira. 12h roboty, ciezkiej roboty a ja jeszcze #!$%@? hantle w pokoju:p
ok juz wiem, branza eventowa :D
#shinupracuje
Jakbys chcial
Zobaczyc jak sie montuje duza impreze:p
25:p
Powoli do celu:)
25 to moze przesadzilem ale 15-17 suchego miecha i bedzie cacy. Dalem sobie na to rok wiec plan jak najbardziej wykonalny.
Dzieki:)