Wpis z mikrobloga

@tomyclik: pytasz czym są 4konserwy? To młoda polska inteligencja. Pisarze, malarze, prawnicy, lekarze, weterynarze i aktorzy. Ludzie ciekawi świata. Patrioci. Skromni przedstawiciele klasy średniej, którzy pragną by Polska rosła w siłę w ludziom żyło się dostatniej. Chcą by władza była ograniczona i nas nie gnębiła. Chcą normalności i dbania o rodzinę. To porządni ludzie. Jeśli spotkasz kogoś z nich i poprosisz go o pomoc to z pewnością Ci pomoże.

A Neuropa?
Z rok temu, może trochę dłużej, #4konserwy praktycznie nie istniały...

Manipulacje spółdzielni #neuropa, tj:

-manipulacje,

-masowe zakopywanie,

-crossplusing.

-generalnie lewactwo mentalne,

przyciągnęły różnej maści ludzi pod tag #4konserwy m.in mnie by razem Walczyć o Wolność Wypowiedzi.

@aaandrzeeey: Większej beki dawno nie czytałem.

- manipulacje - no tak to Neuropa słynie ze znalezisk z niezaleznej i wpotylice

- masowe zakopywanie - no tak to Neuropa masowo zakopuje znaleziska nie pomyśli katolikom,
Z rok temu, może trochę dłużej, #4konserwy praktycznie nie istniały...

Manipulacje spółdzielni #neuropa, tj:

-manipulacje,

-masowe zakopywanie,

-crossplusing.

-generalnie lewactwo mentalne,

przyciągnęły różnej maści ludzi pod tag #4konserwy m.in mnie by razem Walczyć o Wolność Wypowiedzi.

@aaandrzeeey: Większej beki dawno nie czytałem.

- manipulacje - no tak to Neuropa słynie ze znalezisk z niezaleznej i wpotylice

- masowe zakopywanie - no tak to Neuropa masowo zakopuje znaleziska nie pomyśli katolikom,
@tomyclik: A skąd ten pomysł? O domniemaniu niewinności nie słyszałeś? Jak na razie to widzę faceta, który miał być polskim Osamą tylko im dłużej ta szopka trwa tym mniej się to wszystko klei do kupy.
#neuropa nie rozumie Teorii Grawitacji

@aaandrzeeey: Mówisz o tej głośnej sytuacji gdy Newski #!$%@?ł się do Spatsiego za uproszczenie a potem gdy ja wam wytknąłem takie samo uproszczenie to w odwecie wycięliście z Newskim z kontekstu fragment mojej wypowiedzi żeby mnie ośmieszyć (fragment w którym ironizowałem przyjmując wasze argumenty) a sam fragment wsadziliście do obrazka aby utrudnić znalezienie całej mojej wypowiedzi?

http://www.wykop.pl/wpis/9608984/aleksander-newski-jako-ze-masz-mnie-zablokowanego-/

zaczynasz pisać jak Newski (ostatnie zdanie). Nie idź tą