Aktywne Wpisy

JustJoinIT +8
#rozdajo #konkurs
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - to standardowe, a jednocześnie niespecjalnie lubiane pytanie, padające często na rozmowach rekrutacyjnych. Gdyby nas 6 lat temu zapytano, gdzie będziemy dziś, najpewniej odpowiedź mocno minęłaby się z rzeczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jednak to nasze urodziny, tym razem my pytamy Was:
Gdzie widzicie siebie za 6 kolejnych lat?
Możecie zaszaleć i pofantazjować, bo z Waszych odpowiedzi wybierzemy 3
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - to standardowe, a jednocześnie niespecjalnie lubiane pytanie, padające często na rozmowach rekrutacyjnych. Gdyby nas 6 lat temu zapytano, gdzie będziemy dziś, najpewniej odpowiedź mocno minęłaby się z rzeczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jednak to nasze urodziny, tym razem my pytamy Was:
Gdzie widzicie siebie za 6 kolejnych lat?
Możecie zaszaleć i pofantazjować, bo z Waszych odpowiedzi wybierzemy 3

MallaCzarna +508
Drogie Mieli i Mirabelki.
Przychodzę do was z propozycją. Jako że wypok się sypnął to mam trochę więcej wolnego czasu między studiami a pracą.
Pomyślałam więc, że chętnie przygarnę kogoś z was do współpracy dietetycznej. Na razie robię diety na rynek angielski bo tutaj też studiowałam i mieszkam ale myślę, że przyjemną odmianą byłoby mieć kilku rodaków wśród moich podopiecznych.
W związku z tym wśród plusujacych zrobię #rozdajo na miesięczną współpracę (zielonki
Przychodzę do was z propozycją. Jako że wypok się sypnął to mam trochę więcej wolnego czasu między studiami a pracą.
Pomyślałam więc, że chętnie przygarnę kogoś z was do współpracy dietetycznej. Na razie robię diety na rynek angielski bo tutaj też studiowałam i mieszkam ale myślę, że przyjemną odmianą byłoby mieć kilku rodaków wśród moich podopiecznych.
W związku z tym wśród plusujacych zrobię #rozdajo na miesięczną współpracę (zielonki

Co to właściwie są to, te tagi #4konserwy #neuropa ;)
Konserwy to pewnie prawica, ale konkretnie które partie?
Neuropa to lewicowcy?
A Neuropa?
Neuropa - Ponoć lewica określająca się jako "centrowi centrowcy" - a tak w skrócie - to wszyscy ci, którzy choć trochę nie są za wiadomymi poglądami ;-)
Ale to tylko ja tak widzę te tagi ;P
@marianbaczal: czasem nawet nie trzeba prosić, tylko sami spytają, czy masz jakiś problem
Manipulacje spółdzielni #neuropa, tj:
-manipulacje,
-masowe zakopywanie,
-crossplusing.
-generalnie lewactwo mentalne,
przyciągnęły różnej maści ludzi pod tag #4konserwy m.in mnie by razem Walczyć o Wolność Wypowiedzi.
4konserwy to ludzie którzy walczą z wielkim genderem i wielkim lewactwem. Obie te istoty podobnie do Boga - są wszędzie. Uwielbiają Victora Orbana.
#neuropa nie rozumie Teorii Grawitacji, a jedyną całkę jaką widzieli to @FilozofujacaCalka ...
-manipulacje,
-masowe zakopywanie,
-crossplusing.
@aaandrzeeey: Większej beki dawno nie czytałem.
- manipulacje - no tak to Neuropa słynie ze znalezisk z niezaleznej i wpotylice
- masowe zakopywanie - no tak to Neuropa masowo zakopuje znaleziska nie pomyśli katolikom,
Komentarz usunięty przez moderatora
-manipulacje,
-masowe zakopywanie,
-crossplusing.
@aaandrzeeey: Większej beki dawno nie czytałem.
- manipulacje - no tak to Neuropa słynie ze znalezisk z niezaleznej i wpotylice
- masowe zakopywanie - no tak to Neuropa masowo zakopuje znaleziska nie pomyśli katolikom,
masowe zakopywanie
crossplusing
Orban
To i pewnie fanklub psychopatów Breivika i Brunana K.
Czyli dobrze myślałem...
"Konserwy" to po prostu PiS-taliby + KNP ;)
Obaj siebie warci ;)
... i po co ten bajer?
Nawet gdyby psychiatrzy uznali Brunona za wariata to i tak tego nie zaakceptujesz ;)
Różnica jest mniej więcej taka:
@aaandrzeeey: Mówisz o tej głośnej sytuacji gdy Newski #!$%@?ł się do Spatsiego za uproszczenie a potem gdy ja wam wytknąłem takie samo uproszczenie to w odwecie wycięliście z Newskim z kontekstu fragment mojej wypowiedzi żeby mnie ośmieszyć (fragment w którym ironizowałem przyjmując wasze argumenty) a sam fragment wsadziliście do obrazka aby utrudnić znalezienie całej mojej wypowiedzi?
http://www.wykop.pl/wpis/9608984/aleksander-newski-jako-ze-masz-mnie-zablokowanego-/