Aktywne Wpisy
prezeskuliziemskiej +376
#zlodzieje #zabka #pomocy #krakow
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Jacques-Pierre +108
Jak się nie podoba to zawsze możesz usunąć konto i założyć swój własny portal, na którym będziesz Krulem i władcą.
#bekazprawakow #bekazkuca #boldupyprawakow #libertyprimecontent #moderacjacontent #neuropa #4konserwy
A on może krytykować właściciela. Czy pisał gdzieś, że Żąda wymiany moderatorów? i w jakiś sposób psuje to wolny rynek? Chyba wręcz mu sprzyja
rzeczywiście płakał jak bóbr(╯︵╰,)
Nie no oczywiście, nie miało to żadnego związku z wyborami, ot tak sobie wrzuciła. Na dodatek sprytnie pozmieniano kolory na tym zdjęciu xd
http://www.wykop.pl/wpis/9902568/przed-i-po-tak-zmienia-sie-lodz/
Tyle, ze Wiplery nigdy nie weszły na główną, nawet jak miały więcej plusów. Za to Hanka
Poza tym NIKT NIE ŻĄDA by Wiplery wchodziły na główną z mirko. Chodzi o uczciwe traktowanie
Trollujesz albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Dla twojego dobra stawiam na to pierwsze. Powtarzam jeszcze raz. Właściciel wykopu nie przepada za polityką, dlatego jest niewidoczna dla niezalogowanych, był nawet pomysł
- HURRR LOL INTEREWNT SERIUS BUSINESSSSZS Xddddd - bo oczywiście nie wolno narzekać na nic w Internecie, nie wolno zwrócić uwagi na #!$%@?ść NICZEGO, ponieważ "hurr sirius biznes lol xD".
- HURRR TAK DZIAŁA WOLNY RYNEK - ostatnio ulubiony "argument" określonej grupy na wykopie, po którego użyciu od razu wiem, że mam do czynienia ze sprawnym umysłowo inaczej. Tak,
muszę to napisać
@JaroslaPolskeZbaw: chyba nie, bo wykop można uznać za monopolistę, gdy żadnego podobnego serwisu w "polskim" internecie, o tej skali, nie uświadczysz, tym bardziej że polityka wykopu dot. tagu #polityka jest niezmienna od lat, więc w jaki sposób Liberty miałby niby pomagać?
@JaroslaPolskeZbaw: tego nie wiem. Ty też nie.
@Emes91: