Aktywne Wpisy
WielkiNos +416
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Nighthuntero +832
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Tylko nie mam za bardzo pojęcia, w jaki sposób to zrobić. Widzę 2 wyjścia.
#1. Stworzenie własnego "klienta" Steam, gdzie musiałbym przechwycić w jaki sposób Steam komunikuje się z własnym serwerem i spróbować to zaimplementować. Jednak wydaje mi się to zbyt trudne.
#2. Stworzenie aplikacji, która imitowałaby kliknięcia na ekranie (kliknięcie w "Akceptuj", "Jestem gotowy do wymiany" itd.). Jednak tutaj za bardzo nie mam pojęcia jak mogę to wykonać - jak przechwytywać okna w linuxie? Albo jakaś obsługa zdarzeń?
Proszę o jakieś nakierowanie mnie na jakąś "technologię", bibliotekę czy chociaż pomysł.
2) autoit? język trywialny, ale do dupy, tak jak i rozwiązanie
3) może jakieś api jest dostępne? to by było najlepsze rozwiązanie.
Komentarz usunięty przez autora
3) API mają, jednak nie jest ono do zarządzania kontem. Można pobrać tylko informacje o użytkowniku, jakieś bzdetne statystyki od TF2 i to wszystko.
Znalazłem właśnie 3
--
Wyslane z Wykoparki dla Androida
Użytkownik TestBot nie jest dostępny do wymiany. Użytkownik TestBot otrzyma więcej informacji, jeżeli zaprosi cię do wymiany.
Doczytałem, że potrzebny jest uruchomiony Steam Guard przez conajmniej 15 dni. Jednak to może być problem - muszę dodać obsługę SteamGuard
Skoro oni podłączyli się do tego, to może warto któregoś z autorów zapytać?