Wpis z mikrobloga

Czy wykop został już w całości przejęty przez jakąś oszołomsko - prawicową grupę spod znaku niezależnych mediów? Cała główna i wykopalisko jest usrane znaleziskami z wpotylicy, niezależnej i niewiadomo czego.

#spam #neuropa
  • 38
  • Odpowiedz
Czy wykop został już w całości przejęty przez jakąś oszołomsko - prawicową grupę spod znaku niezależnych mediów? Cała główna i wykopalisko jest usrane znaleziskami z wpotylicy, niezależnej i niewiadomo czego.

@Internet_the_explorer: załóż swój wykop, taki jedynie właściwy i wykopuj w nim wyborcza.pl, gazeta.pl i krytykę polityczną do woli.

Albo załóżcie jeszcze więcej multikont i zakopujcie to co wam sie nie podoba.
  • Odpowiedz
wykopuj w nim wyborcza.pl, gazeta.pl i krytykę polityczną do woli.

@arczer: No tak, bo poza gównoportalami dla podludzi typu w potylice, prawy.pl., nacjonalista, pch24 i reszta tych pomyj „my informujemy oni kłamio” to jest już tylko lewactwo. Cały #!$%@? świat stworzony z lewactwa i prawactwa. Poza tym nic nie ma, nic się nie dzieje. Kolejna sprawa, że te polityczne dziwolągi to niemal zawsze konta max 3 lata. Potem z tego wyrastają.
  • Odpowiedz
@neib1: ja tam was widzę udzielających się ile wlezie w polityce, w obronie homo, w zakopach niewygodnych z pkt widzenia władzy treści. Jakby nie było prawactwa to co biedni byście robili? No i ustalmy raz na zawsze, tylko niedojrzali ludzie mogą się identyfikować z lewactwem, więc mimo zakłamywania rzeczywistości to wy wychodzicie na politykujące dzieci.
  • Odpowiedz
@arczer: Takie #!$%@?, bo Cię zabolało w dumę. A bankowo jesteś jeszcze szczawiem. Ty to wiesz i ja to wiem. Wyrośniesz z tego.

Jakby nie było prawactwa to co biedni byście robili?

Nie wiem stary. To Ty się tu udzielasz przede wszystkim politycznie. Ja głównie szukam ciekawostek i śmieszkuje. Mogłoby spokojnie nie być prawaków i lewaków i miałbym spokój. Lubię sobie poczytać o polityce, ale prawackie portale to gównospam. Gdyby nie
  • Odpowiedz
@neib1: "W dumę" mnie nie zabolało. Tylko z powodu swojego młodego wieku oceniasz innych tak samo. Jestem od ciebie dużo, dużo starszy, mogę to powiedzieć w ciemno i postawić na to $.

A wracając do meritum - nie podoba ci się że są gównoportale - wrzucaj tagi na czarną listę.

Tak działa WOLNY RYNEK niby prawicowcu a może jednak kryptolewaku..
  • Odpowiedz
  • 8
@arczer: haha. No to jak masz dużo wincyj niż trzy dychy to serdecznie współczuję ;) i może faktycznie dla ciebie pewnie jestem lewakiem. w sumie bez różnicy.
  • Odpowiedz
No to jak masz dużo wincyj niż trzy dychy to serdecznie współczuję

@neib1: nie ciesz się, też kiedyś będziesz miał:) No i dojrzejesz, zmężniejszesz na tyle by potrafić się określić/ ewentualnie nie udawać kogoś innego.
  • Odpowiedz
  • 1
@arczer: ja mam poglądy bardzo mocno określone. Ewentualnie ustawione na "nie wiem" kiedy nie mam odpowiednich danych, żeby się wypowiedzieć. Nie chciałbym nigdy dojść do ttakiego momentu, w którym mógłbym się z całą pewnością określić przestarzałym określeniem lewicowca albo prawicowca. To będzie znaczyło, że gdzieś mi #!$%@? obiektywność i zamienilem poglądy na ideologię. Choć pewnie i tak nię estem od tego wolny tak po prawdzie. Ale staram się arczer. Naprawdę się
  • Odpowiedz
Jestem od ciebie dużo, dużo starszy, mogę to powiedzieć w ciemno i postawić na to $.

@arczer: współczuje. Jesteś niczym typowy janusz w kapciach z piwem przed telewizorem. Bezideowy, łykający wszystkie plotki z politycznych pudelków i ekscytujący się gierkami polików skierowanymi do motłochu. Szczerze współczuje, bo już z tego nie wyrośniesz.
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer: Kolejny psychoanalityk na zasiłku. Mam nadzieję, że wyrośniej z tych lewicowych bredni jak dorośniesz i będziesz musiał płacić podatki. Twoja optyka zmieni się o 180 stopni i będziesz starał się zwalczać lub uratować takich młodocianych "ideowców" którym ktoś natłukł głupot do głowy.

Zresztą, kiedyś będziesz sam się z siebie śmiał.
  • Odpowiedz