Aktywne Wpisy
lysyzlombardu +68
Jak można chodzić w sandałach? Ja rozumiem małe dzieci, którym mama kupuje wszystkie ciuchy i w zasadzie wisi im w czym chodzą. Ale jak dorosły, samodzielnie myślący mężczyzna może sam z własnej woli ubrać sandały?
#modameska #ubierajsiezwykopem #buty
#modameska #ubierajsiezwykopem #buty
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#spam #neuropa
@RedBulik: To już wiesz dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Internet_the_explorer: załóż swój wykop, taki jedynie właściwy i wykopuj w nim wyborcza.pl, gazeta.pl i krytykę polityczną do woli.
Albo załóżcie jeszcze więcej multikont i zakopujcie to co wam sie nie podoba.
@arczer: No tak, bo poza gównoportalami dla podludzi typu w potylice, prawy.pl., nacjonalista, pch24 i reszta tych pomyj „my informujemy oni kłamio” to jest już tylko lewactwo. Cały #!$%@? świat stworzony z lewactwa i prawactwa. Poza tym nic nie ma, nic się nie dzieje. Kolejna sprawa, że te polityczne dziwolągi to niemal zawsze konta max 3 lata. Potem z tego wyrastają.
Nie wiem stary. To Ty się tu udzielasz przede wszystkim politycznie. Ja głównie szukam ciekawostek i śmieszkuje. Mogłoby spokojnie nie być prawaków i lewaków i miałbym spokój. Lubię sobie poczytać o polityce, ale prawackie portale to gównospam. Gdyby nie
A wracając do meritum - nie podoba ci się że są gównoportale - wrzucaj tagi na czarną listę.
Tak działa WOLNY RYNEK niby prawicowcu a może jednak kryptolewaku..
@neib1: nie ciesz się, też kiedyś będziesz miał:) No i dojrzejesz, zmężniejszesz na tyle by potrafić się określić/ ewentualnie nie udawać kogoś innego.
@arczer: współczuje. Jesteś niczym typowy janusz w kapciach z piwem przed telewizorem. Bezideowy, łykający wszystkie plotki z politycznych pudelków i ekscytujący się gierkami polików skierowanymi do motłochu. Szczerze współczuje, bo już z tego nie wyrośniesz.
Zresztą, kiedyś będziesz sam się z siebie śmiał.