Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +18
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zrobiłem krótki instruktaż który można szybko przelecieć z poziomu gry, wydaje mi się że jest dość przejrzysty. Jest? Przydałby się jakiś komentarz od osoby postronnej. Naprawiłem większość problemów związanych ze skalowaniem gry na różne urządzenia, nie powinno już być czarnych pasków na tabletach. Poza tym trochę posprzątałem w kodzie i starałem się wyeliminować cięcie się gry na starcie przez kilka sekund - teraz powinna się ciąć dużo mniej, jeśli w ogóle.
Jesli ktoś ma chwilę to byłoby prześwietnie gdyby ściągnął i skomentował! Nie skończyłem jeszcze tak właściwie rekordów (obecna implementacja to taki mój mały frankenstein), nie mam integracji z Google Play Game Services, ale to akurat nie powinno zająć zbyt dużo czasu.
Grę można pobrać tutaj!
#gamedev #phaser #cocoonjs #androiddev #android #alienrun #html5
Spójrz na datę.
To był mój projekt który robiłem sobie jak miałem ochotę, teraz mam trochę więcej wolnego czasu to go kończę.
Kandydat numer 1
Kandydat numer 2
Numer 1:
gyro.getFeatures - wskazuje devicemotion,deviceorientation,devicemotion,devicemotion,devicemotion.......
x,y,z - cały czas działa
alpha, beta, gamma - wskazuje 0
Numer 2:
gyro.getFeatures - wskazuje devicemotion,deviceorientation
x,y,z - cały czas działa
alpha, beta, gamma - wskazuje null