@mateusz5918: raczej normalna liche zdjęcia. Papiery z dekry, ten długi papier z przeglądu i jeszcze kilka innych świstków potwierdzają. Ja ją kupiłem jak miała 130 jako 5 letnie auto- jak na benzynę to sporo :P
@martek-77: 173000 przebiegu auto 9letnie czyli rocznie przejeżdżało19 tysięcy. Sorka jakoś ja w to nigdy nie uwierzę , ja który do pracy mam 5km w jedną stronę i to w dodatku jeździmy na zmiany we dwoje, robię rocznie coś koło tego i to w o wiele wiele gorszym samochodem, zakupy, wypad latem nad jezioro, do lekarz itp... Jeszcze ty piszesz że zrobiłeś nim przez 4 lata 40.000 czyli głównie on stał
@konoo: no sporo, wierzyć nie musisz, masz papiery nawet z dekry z potwierdzeniem. 130k było w Niemczech, ja ostatnio zrobiłem 3 kursy do Holandii od kwietnia - bite 7 tysi. Czy 10k-12k na rok to jest mało i auto stoi przy jednym kierowcy można polemizować. Wołam @lerner żeby się pochwalił ile salonowe Polo zrobiło prez parę lat w polskich warunkach :)
Zauważ, że przy większym przebiegu niemiecki obywatel ostro by wydymał
@martek-77: Ale auto w Polsce kontra auto w Niemczech i pokonane kilometry to zupełnie inne światy, sam jak miałbym do np. Warszawy dojechać w 1-1,5 a nie w 2,5-3 to bym się nie zastanawiał tylko wsiadał i jechał na jakieś zakupu na weekend plus oczywiście jak miałbym ich zarobki ( ͡°ʖ̯͡°)
@konoo: ja ostatnio przekroczyłem milion w IVECO jak jechałem do Luxemburga. Auto nadal jeździ. Jeden Sprinter ma już chyba ze 2.5 miliona i dalej jedzie.
@konoo: Wiesz, ja ręki i nogi ani głowy za to nie położe. Używane kupilem, wtedy za sporo większe pieniądze niż średnia rynkowa. Jak dla mnie, dla serwisu gdzie na bawarkach znają się od podszewki nie mieli zastrzeżeń w żadnym momencie do przebiegu. No wiadomo, drogi to zupełnie inna opcja. Od tego 2011 roku droga z Wrocławia do Bełchatowa z 3,5h zeszła do lekko ponad 2h. Więc coś się zmienia :P
Nowa aukcja! Dawno nie spamowałem( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://allegro.pl/show_item.php?item=4797681500
Dużo nie jeżdze a sam 10k potrafie w rok uciupać bez problemu.
Zauważ, że przy większym przebiegu niemiecki obywatel ostro by wydymał
Komentarz usunięty przez autora