Wśród skazanych za wszczynanie burd podczas Marszu Niepodległości jest siedemnastolatek, który rzucał w policjantów kamieniami. Przyznał się do winy i wyraził skruchę. - Nie wiem, dlaczego tak postąpiłem. Podkusił mnie kamień, który tam leżał - powiedział na antenie TVN 24.
W rozmowie z reporterką mówił, że na marsz przyjechał świętować niepodległość. Zapytany, dlaczego rzucał kamieniami, odpowiedział, że nie wie.
- Czuję się trochę głupio. Głupota strzeliła mi do głowy. Kamień leżał i mnie podkusił. Zobaczyłem kamień i że ludzie zaczęli rzucać, to ja też rzuciłem. Przybiegła policja i mnie złapała - mówił tuż przed ogłoszeniem wyroku.
@Quester: bo nie wszystkich sprawców się łapie na gorącym uczynku i nie wszędzie materiał dowodowy jest tak jasny i nie wszystkie sprawy są tak jednowątkowe
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,skazany-za-burdy-podczas-marszu-niepodleglosci-podkusil-mnie-kamien,149349.html
co te sebixy, posłuchajcie sobie filmiku xd
"Wśród skazanych za wszczynanie burd podczas Marszu Niepodległości jest siedem nastolatek..."
@stekelenburg2: Jakby był bez grzechu to by pierwszy rzucał a nie na innych czekał.
@stekelenburg2:
Komentarz usunięty przez autora
-Po co w nich rzucałeś?! przecież nas nie widzieli!
-Nie wiem! Myślałem że nie trafię!