Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją. Ona również mi mówi, że mnie kocha, ale jednak im dłużej ją poznaje tym mam większe wątpliwości. Największy problem jest z dziećmi. Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci. Też po alkoholu jest nieprzyjemna. W sylwestra , jak wypiła, to robiła mi
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją. Ona również mi mówi, że mnie kocha, ale jednak im dłużej ją poznaje tym mam większe wątpliwości. Największy problem jest z dziećmi. Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci. Też po alkoholu jest nieprzyjemna. W sylwestra , jak wypiła, to robiła mi
a665321 +2
Mirasy macie jakiś sposób na wyczyszczenie takiej blachy? Próbowałem chyba wszystkiego, środka ultra do tłuszczów z lidla, cilit bang do piekarników, soda z octem, soda z cytryną, szorowanie magiczna gąbka i nadal to nie chce zejść, powoli mi się już kończą pomysły xD
#piekarnik #sprzatanie #pytanie#gotujzwykopem
#piekarnik #sprzatanie #pytanie#gotujzwykopem
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.