Wpis z mikrobloga

  • 1
@ruski_88: Był najlepszy. Jadłem kilka dni temu i niestety mocny zawód. Warzywa były lodowate, niemal kompletnie pozbawione smaku, a mięso nie było ścinane z belki, tylko leżało już ścięte w misce i było odgrzewane. Średnia kompozycja, na chwilę obecną nie polecam.
  • Odpowiedz
@pasiuy: Wy tu o jakimś smaku dyskutujecie, a ja tu jestem w innym świecie i kisnę sobie z turków, których dupa by zapiekła niczym po sosie ostrym, na wieść, że ktoś kebab nazwał po świni ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 6
W prosiaczku to te kebaby są bardziej polskie niż tureckie. Jakby mogli to by tam ziemniaki wkładali no ale porcje to mają #!$%@?
  • Odpowiedz