Aktywne Wpisy

patryk747 +3
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
źródło: temp_file7068967939698154200
Pobierz
paczelok +77

źródło: comment_j0ZiVWkqpXBFtwDurAwMrBdhV9eSVb0D.jpg
Pobierz@Krunch: same w sobie moze nie sa brzydkie, ale nie w tym aucie, nie fituje moim zdaniem
Rozwine sie dalej, samo auto wyglada porzadnie, prawie seryjne, ladne i proste, no tylne lampy sa dyskusyjne, ja osobiscie wolalbym z bialym kierunkiem z M5.
Dalej, sama felga, po za autem, to widze od poczatku ze to markowy Borbet CB, i w nowoczesniejszych autach moze wygladac niezle, ale w E34 po prostu razi w oczy. MNIE RAZI, to moja opinia. Poza tym, moze zdjecie dobrze tego nie oddaje, ale ET chyba sie nie zgadza i felga siedzi gleboko wewnatrz nadwozia, nie lubie tak, dla mnie musi byc rowno z rantem nadkola najlepiej
Felgi sa lepiej przyczepne? Do opon czy do czego?