Wpis z mikrobloga

• 0
@wezsepigulke: Ale przyczepne są bardziej i wygladają lepiej od stalówek, a za pare groszy niema co wybrzydzać. Na wiosne będą jakieś stylingi 18 lub 19 cali.
  • Odpowiedz
  • 0
@Krunch: 17 cali, opony 225/45. Przeglądałem tablice i patrze, a tu felgi do bmw za 350zl, dzwonie i okazuje się, że to na wsi 10km odemnie. Nikt ich nie chciał, bo możliwybył tylko odbiór osobisty.
  • Odpowiedz
@Kejran: #!$%@? brzydkie, strasznie. Ja #!$%@?, co za spedalina społeczna może jeździć takim autem. Ja nie wiem. Jak dobrze, że jestem bogatym Januszem i mam wspaniały gust i zawsze #!$%@? dobieram wszystko idealnie i komukolwiek podobają się inne auta niech #!$%@?.

• Odpowiedz
@sorek: A pasują? Nowoczesny design felgi do auta ktore smialo mozna juz nazwac youngtimerem nigdy nie bedzie pasowal.

Rozwine sie dalej, samo auto wyglada porzadnie, prawie seryjne, ladne i proste, no tylne lampy sa dyskusyjne, ja osobiscie wolalbym z bialym kierunkiem z M5.

Dalej, sama felga, po za autem, to widze od poczatku ze to markowy Borbet CB, i w nowoczesniejszych autach moze wygladac niezle, ale w E34 po prostu razi w oczy. MNIE RAZI, to moja opinia. Poza tym, moze zdjecie dobrze tego nie oddaje, ale ET chyba sie nie zgadza i felga siedzi gleboko wewnatrz nadwozia, nie lubie tak, dla mnie musi byc rowno z rantem nadkola najlepiej
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: Odniosłem się do sytuacji na wykopie, nie do tego czy felgi pasują czy nie. #!$%@? nie mnie to oceniać, jak gość ma taki koncept na auto to mu pasują.
  • Odpowiedz