Kuchnia do oceny Obok lodówki duże szafki z tego powodu że na dole jest zmywarka, a nad nią miejsce na kontakty oraz małe agd(ninja 9 in1, blender, ryzowar) 2 wersję, pierwsza z płytkimi szafkami, druga górne głębsze. Blat laminowany (granit nie dla robaka), servo drive dla szuflady że smieciami
@Sylwester_Zwalon: Mam dość podobny układ co pierwsza wersja z tym, że po pierwsze na prawo od lodówki mam szerokie cargo, a po drugie szafka narożna na półwyspie otwiera się od strony salonu - zrobiłam tam przeszklone drzwi i wykorzystuję jako barek z alkoholami. Póki co sprawdza się znakomicie :)
@FuriousViking: wtf przecież jeśli państwo młodzi zgadzają się ma publikację ich zdjęcia (czyli ich wizerunku) zrobionego np. przez kogoś z rodziny, to wynajętemu fotografowi jest nic do tego, bo z gościem typ nie ma podpisanej żadnej umowy xD Inna para kaloszy, jeśli ktoś użyłby materiału tego fotografa bez jego wiedzy i zgody lub wykorzystał komercyjnie
"jedlingi" aka influencerzy jedzeniowi to kolejny rak, zaraz po tych wszystkich innych influencerach.
Knajpy im płacą za pokazywanie żarcia, oferują im darmowe jedzenie, bla bla i ci ludzie za darmowego gryza zrobią wszystko. Obecnie krakowskie jedlingi (xd) forsują ceny jagodzianek. JAGODZIANKA aka bułka z jagodami powinna wg nich kosztować 15 a najlepiej 20zł. A jak jest tańsza to cię oszukują xD (patrz screen).
To niepojęte jak to wszystko ewoluuje. Pójdzie taki "jedling"
@JanParowka: największy rak to była promowana przez nią knajpa Prosto z mostu - że niby polska klasyka, ale w wydaniu premium. A oczywiście premium to były tam jedynie ceny - po zamówieniu tam kotleta za dobrze ponad 30zł czułam się jak ostatnia frajerka, bo lepsze kotlety dają za ułamek tej ceny w barze mlecznym po drugiej stronie ulicy. Chyba nie muszę wspominać, że knajpa po kilku miesiącach padła, mimo wzmożonego marketingu?
#topmodel