A czy jak wymienię zasilacz w robocie kuchennym, wymienię mu kabel zasilający, przełącznik prędkości, połączę go z jakimś synchronizatorem obrotów silnika (odpowiednim kablem) i wepnę w obwód bezpiecznik audiofilski to wzrośnie mi gęstość i masa ciasta? Pojawi się chropowatość mąki? Ach, no i oczywiście czy blat musi być antywibracyjny? Miska z monokrystalicznego aluminium? Wiem, że takie cuda sporo kosztują, ale może są warte grzechu?
@1918: Traktowałbym to bardziej jako próba oszacowania na podstawie prawdopodobieństwa wystąpienia takiego zdarzenia, a nie równanie pokazujące konkretny wynik.
Ach, no i oczywiście czy blat musi być antywibracyjny? Miska z monokrystalicznego aluminium? Wiem, że takie cuda sporo kosztują, ale może są warte grzechu?
Dla kolegi pytam, ja się w takie rzeczy
źródło: comment_1667542782vpFScHWnFLLxkg5tlrdV7C.jpg
Pobierz