Żywność eko w Polsce. Kim jest polski ekokonsument?
Jak dynamicznie rozwija się oferta i rosnący popyt na żywność eko w Polsce? Dlaczego klienci co raz częściej rezygnują z żywności tradycyjnej?
z- 2
- #
- #
- #
- #
- #
- #
Jak dynamicznie rozwija się oferta i rosnący popyt na żywność eko w Polsce? Dlaczego klienci co raz częściej rezygnują z żywności tradycyjnej?
zJak przygotować w domu naturalne środki odstraszające komary ? 10 wskazówek jak stosować naturalne olejki eteryczne.
zZielona herbata zawiera przede wszystkim polifenole o działaniu antyoksydacyjnym. Tych jest najwięcej i to właśnie one odpowiadają w głównej mierze za prozdrowotne działanie naparu.
zRoślinne sposoby na ochronę skóry przed słońcem. Zobacz co możesz zrobić, żeby chronić skórę przed, jak i po opalaniu.
zCzy wiesz czym jest kortyzol i jakie znaczenie ma dla człowieka? Co powoduje nadmiar kortyzolu ? Jak obniżyć jego podwyższony poziom w organizmie?
zPszenica bez GMO, truskawki bez chemicznych pestycydów oraz ziemniaki, które zrodziło pole nawożone tylko naturalnym nawozem. Tak w skrócie możemy myśleć o żywności ekologicznej, która w obecnym czasie ma być konkurencją dla tej zwykłej, konwencjonalnej. Produkty zgodne ze standardami BIO...
zMatcha- przepięknie wyglądający, z najwyższą starannością, drobno zmielony w kamiennych młynach proszek, wywiera w nas natychmiastowe przekonanie, że jest on kwintesencją zdrowia.
zWykop.pl