@Julius_90: Chłop se normalnie zgodnie z prawem na zwierzaki poluje bo może a Julki p-------a dostają i kociokwiku bo bambika zabiją xD Świat jest już tak odrealniony od rzeczywistości ze ciężko to opisać nawet, pamiętam jak była afera bo w jakimś sklepie oferowali całe prosiaki zawakowane i ludzie byli w szoku ze tak schab wygląda przed porcjowaniem ( ͡º͜ʖ͡º)
Czy tylko ja na xboxie one nie mam w Fut Champions do karnych celownika? Nie mogę trafić żadnego karnego, a mój przeciwnik wszystkie trafia jakby nie miał tego problemu? #fut
Obejrzałem nowy filmik od kartomanii gdzie porównują generacje #fc24 i wszystko wskazuje na to że na moim Xbox series S gram w old gena (składy się nie wczytują przy ładowaniu, w przerwie nie ma animacji z szatni itp) czy to w ogóle możliwe czy może przez crossplay coś takiego?
@wicherq czy to tylko wrażenie czy na next genie same spoceńce ? Nie mogę strzału na bramkę przeciwnika oddać w 5 Lidzie a na ile genie se spokojnie progresowalem
Miraski, jaki jest najlepszy sposób na robienie SBC? Póki co po prostu układam te składy "ręcznie" z poziomu gry na konsoli, ale w przypadku tych bardziej skomplikowanych wyzwań jest to niezła katorga
@JanuszKarierowicz: rob tylko przez easysbc.io, gotowe składy na wszystkich stronach typu futbin są tak obstawione ze wychodzi często 2/3 razy drozej niż poprzez AI na easysbc, sub kosztuje jakies 6 dolców na miesiac ale imo to i tak się mocno opłaca.
@JanuszKarierowicz: Tak, subskrypcja pozwala na układanie SBC z tego co masz w klubie, a jeśli nie jest w stanie z tego ułożyć to zaznaczasz żeby korzystało z marketu i klubu. 30 sec masz gotowy tani skład.
Ktoś chętny do pogierczenia? trochę przerwy miałem i stara ekipa się chyba wykruszyła, więc szukam nowych internetowych kolegów https://steamcommunity.com/profiles/76561198060338347/ Inv jak ktoś chętny, rangi mi jeszcze nie dało ale dobiera mnie gdzieś w okolicach 12000-14000
Hejo Mireczki. Może będzie ktoś w stanie fachowo doradzić. Mianowicie potrzebuje w profilach 40x20x2 wiercić/wycinać/frezować podejście pod rurę fi 42 i 33.7 w dużych ilościach. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, myślałem o magnesówce w jakimś szablonie i wiertle koronkowym ale zanim coś kupię muszę mieć pewność ze to w ogóle będzie działać. Załączam zdjęcie z poglądem o co chodzi. Plz halp.
Moja mama robi bardzo dobry rosół, wiadomo jak każda mama :P Ja jak zrobię rosół to smakuje mi i żonie, ale moim dzieciom to już nie xD Wniosek prosty: trzeba zrobić rosół dokładnie tak jak moja mama robi, bo u babci to zawsze zjedzą. Wszystko jest w miarę tak samo jak zazwyczaj, ale nie daje np. żadnych przypraw oprócz soli, do tego: kurczaka zagrodowego, kawałek kaczki (pierś) i kawałek wołowiny oraz klasyczne
@robertx: gdzie to cały wywar wylewać żeby było czyste?! WTF! wystarczy po zagotowaniu szumowiny zebrać, gotować na małym ogniu i masz idealnie klarowny rosół
@robertx: Ale ja wiem doskonale ze rosół wtedy będzie klarowny, problem w tym ze wylewasz wszystkie składniki odżywcze które udało ci się wyciągnąć z mięsa. Spróbuj ty raczej metodę żeby zagotować, zebrać wszystkie szumowiny łyżką z tafli i dopiero wrzucić warzywa. Wychodzi dokładnie taki sam czyściutki rosół i nie tracisz wszystkiego co udało ci się z mięsa wyciągnąć.
@ruszcz: możliwe, jednak dla mnie cały proces nie ma sensu bo jakieś składniki jednak ma + uzyskujesz dokładnie ten sam efekt jak zbierzesz szumowiny i nie tracisz kolejnej poł godziny na zagotowanie się nowej wody ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: temp_file4639625261046335819
Pobierzźródło: 3659c7248e36b46b5505fdc273560bb1,0,0,0,0
Pobierz