@Rocky_Zuma_Skye: Cóż, w takim razie nie pozostaje nic innego niż piec dalej i obserwować. Jak składam ciasto dopóty dopóki nie zacnie robić się pulchne i silne przy rozciąganiu - wtedy wiem ze pracuje. Szczerze to z żadnego pszennego nie byłem na 100 % zadowolony.. człowiek cały czas się uczy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hiczkax była afera o to zdjęcie, że fotograf niszczy zwierzątka przyklejając im łapki super-glue do obiektów dla dobrej pozy. Otwarta żabia paszcza to znak odstraszający albo oznaka przerażenia
Hej Mircy widzę, że ostatnio interesuje Was moja "branża" dlatego za ostatnią wielką pomoc jakiej mi udzieliliście postaram się odwdzięczyć zdjęciami prosto z linii frontu. Autorem jest mój kolega z pracy, który pojechał pomagać Szwedom w walce z pożarami. Pokonali około 1500 km żeby dotrzeć do celu a w tej chwili są około 30 km od celu i rozbijają obozowisko. Szwedzi witają ich bardzo serdecznie na całej drodze przejazdu, wywieszają transparenty, obdarowują
Ja od marca pieke dwa razy w tygodniu ale i tak ostatnio wyszedł zakalec.
ciasto dopóty dopóki nie zacnie robić się pulchne i silne przy rozciąganiu - wtedy wiem ze pracuje. Szczerze to z żadnego pszennego nie byłem na 100 % zadowolony.. człowiek cały czas się uczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)