Mirki macie jakis patent zeby pizza nie wychodzila pół surowa od spodu.Ja przed pieczeniem jeszcze wstawiam ciasto na 4 minutki zeby sie podpieklo bez skladnikow, pozniej daje duzo skladnikow i pieke 15 min.Pizza ladnie wychodzi przypieczona na brzegach ale na spodzie jak flak. Jakby co to robie z tego przepisu: https://www.zajadam.pl/dobre-przepisy/pizza-ciasto #pizza #gotujzwykopem #pytanie
@numeroox: po pierwsze to nie wałkuj pizzy bo wyjdzie placek a nie pizza po drugie to pizze zrób sobie na blacie, a blachę nagrzej w piekarniku i dopiero na rozgrzaną blachę zsuń pizzę i do piekarnika (jak nie potrafisz zsunąć gotowej pizzy na blachę to użyj papieru do pieczenia) po trzecie piecz pizzę na największej temp. jaką może uzyskać Twój piekarnik
@Paula_pi: Dzieki ci za to, wczoraj zrobiilem i wyszla super chrupiaca od spodu az za bardzo.Tylko ze jak zawsze 15 min to bylo za krotko teraz za dlugo, pieklem w 220 stopniach.A dziurki zrobilem wykalaczkami.
#bukmacherka