@Janusz2012 owszem, wino czerwone, śliwki, czasem nawet 5 rodzajów mięs, grzyby (ja wolę w bigosie podgrzybki i kozaki), owoce jałowca i mój twist czyli kimchi
@Janusz2012 chrzan dodaję, musztardę też mi się zdarzyło. Ja jednak przeważnie idę w inną stronę, moje żury są bardzo mocno grzybowe, ziołowe i mają dużo wędzonki.
@kutafonixor: dam Ci protipa. W piątek na obiad zrób sobie naleśniki, usmaż ich z 10 więcej niż normalnie i włóż do lodówki. W niedzielę będziesz mógł zrobić krokiety bez stania pół dnia przy garach. Pieczarki w ósemki i na masełko przez 15 minut, w tym czasie podduszasz kapustę kiszoną, studzisz, mieszasz, zawijasz, podsmażasz i gotowe. Godzina roboty. Nie ma za co( ͡°͜ʖ͡°)
Przepis: https://www.instagram.com/reel/C57kPEfIlVa/?igsh=eGhzanExdHIxcWY1
#przepisy #gotujzwykopem #gotowanie #jedzenie #pysznepl #foodporn