Wykop.pl Wykop.pl
  • Główna
  • Wykopalisko132
  • Hity
  • Mikroblog
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
Zaloguj się

Popularne tagi

  • #ciekawostki
  • #informacje
  • #technologia
  • #polska
  • #swiat
  • #motoryzacja
  • #podroze
  • #heheszki
  • #sport

Wykop

  • Ranking
  • Osiągnięcia
  • FAQ
  • O nas
  • Kontakt
  • Reklama
  • Regulamin
Antyprykator

Antyprykator

Dołączył 9 lat i 5 mies. temu
  • Obserwuj

To konto jest obecnie zbanowane.

  • Akcje 1414
  • Znaleziska 3
  • Mikroblog 1411
  • Obserwujący 0
  • Obserwowane 8
  • Dodane (315)
  • Komentowane (793)
  • Plusowane (303)
reflex1
reflex1
12.07.2016, 18:43:22
  • 22
Można się częstować. Tarta ze szpinakiem w moim wykonaniu. Uwaga gorące.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gzw #jedzenie #pokazobiad
reflex1 - Można się częstować. Tarta ze szpinakiem w moim wykonaniu. Uwaga gorące.
#...

źródło: comment_p4q5VIKcVRNh1PBPSCfTkLR3OGeGsciM.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

B.....u
konto usunięte 12.07.2016, 19:07:22
  • 10

Komentarz usunięty przez autora Wpisu

bambambam
bambambam
13.07.2016, 01:42:27
  • 0
@reflex1: Źle napisałem, nie o mleko mi chodziło tylko o jaja. W quiche niezbędna jest masa jajeczna ze śmietanką (lub mlekiem), a mąka jest opcjonalna. Bez mąki masa jest delikatniejsza i moim zdaniem bardziej pasuje do twardego ciasta kruchego. No ale tak jak mówisz, co kraj to obyczaj. Przepisów na bigos też jest mnóstwo, każdy jest inny i każdy ma trochę racji.
  • Odpowiedz
  • <
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Strona 16 z 16
  • >
  • nie wiem nic o taki gumie

Osiągnięcia

  • Rocznica
    od 12.07.2022

    Rocznica
  • Gadżeciarz
    od 13.07.2016

    Gadżeciarz
  • Mikroblogger
    od 15.07.2016

    Mikroblogger

Wykop © 2005-2025

  • O nas
  • Reklama
  • FAQ
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies
  • Hity
  • Ranking
  • Osiągnięcia
  • Changelog
  • więcej

RSS

  • Wykopane
  • Wykopalisko
  • Komentowane
  • Ustawienia prywatności

Regulamin

Reklama

Kontakt

O nas

FAQ

Osiągnięcia

Ranking