O smaku butanianu linalolu, proszę.
![O smaku butanianu linalolu, proszę.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_kk6u3hVJlfzBrX4fklplgbbdLdySoSHy,w300h194.jpg)
Jak mawiał Isaac Asimov: Jeśli posiadanie wiedzy stwarza problemy, nie jest zadaniem ignorancji ich rozwiązywanie. Cokolwiek miałoby to znaczyć, podoba mi się.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 38
Jak mawiał Isaac Asimov: Jeśli posiadanie wiedzy stwarza problemy, nie jest zadaniem ignorancji ich rozwiązywanie. Cokolwiek miałoby to znaczyć, podoba mi się.
Komentarze (38)
najlepsze
Jedno i drugie to sól sodowa, pierwsza kwasu glutaminowego (występującego naturalnie np w pomidorach) drugie kwasu chlorowodorowego (zwanego popularnie kwasem solnym, również występującego naturalnie nawet w naszym własnym żołądku). Jedno ma doskonale rozpoznawalny smak słony, drugie ma mniej znany w naszej kulturze i bardziej subtelny smak umami.
Zarówno jedno jak i drugie po przedawkowaniu może
Jak ktoś ma jakieś pytanie, to może w sumie mi je zadać, trochę mam nadzieję się na tym