Wielki test polskich "zero" - 49 polskich piw bezalkoholowych
49 piw bezalkoholowych z małych i średnich browarów, w nieco ponad miesiąc. Tyle, ile udało mi się dorwać w sklepach.
Prox z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 237
- Odpowiedz
49 piw bezalkoholowych z małych i średnich browarów, w nieco ponad miesiąc. Tyle, ile udało mi się dorwać w sklepach.
Prox z
Komentarze (237)
najlepsze
@kazimierz-wardecki: kto to widzioł dajta spokuj
@kosma666: Brendy- destylat z wina, zazwyczaj gronowego.
Whisky- destylat z zacieru zbożowego.
Bourbon- destylat głównie z kukurydzy.
Bimber- tutaj jest kluczowy sposób produkcji i w ten sposób nazywamy wysokoprocentowy alkohol produkowany z sposób amatorski. A smak i zapach zależy od użytych produktów, dokładności destylacji i sposobów oczyszczania.
Szczerze? Wolę sobie wypić 1 na 100 który ma 1% alkoholu, ale smakuje jak piwo i poczekać z jazdą autem niż kupić 0.
A tak w ogóle, to można bawić się bez alkoholu, ale po co...
Gx
Się ostatnio dowidziałem, że tak się śmiesznie dzieli =]