"Każdy kęs był jak eksplozja smaków w ustach". Brytyjka chwali polską kuchnię -
Poczułam się jakby przeniesiono mnie do bajkowego świata - pisze w swoim artykule na łamach amerykańskiego Business Insider Sama Ansari Pour. Dziennikarka
anita-kowalewka z- #
- #
- #
- #
- #
- 19
- Odpowiedz
Komentarze (19)
najlepsze
http://szefowiewybrzezazachodniego.pl/pierogi-swiata/
Można by reklamować bigos, żurek, gołąbki, barszcz z uszkami albo coś podobnego.
@ToksycznyArek: Kompletna bzdura. Dalej nie czytam.
Bezpieczeństwo bo ludzie mają pracę, "nie mam czasu kraść, jutro mam do roboty"
Nie ma syfu w komunikacji bo po robocie, szkole jesteśmy tak #!$%@? że tylko myślimy o odpoczynku
@koral: Skąd takie przypuszczenie? Czasy małych gospodarstw produkujących zdrową żywność w Polsce też już minęły. Uważasz, ze kombinaty rolne, a takich w naszym kraju nie brakuje stosują specjalnie dla Polaków inne praktyki niż dla innych narodów? A producenci indywidualni, żeby sprostać konkurencji też uciekają się do chemii. Owszem w Polsce jest żywność eko, ale na pewno nie taka, która dominuje na półkach w