Sram na rozwój i sram na to, która mąka rozrobiona z wodą, octem i czerwoną farbą jest polska. Poza tym kôe-chiap jest chińsko-malajsko-amerykańskim sosem rybnym z pomidorami przywiezionymi na Malaje przez Hiszpanów.
@DiSorder69: > Na drugim miejscu jest ketchup Roleski ma świetny skład, na 100 g produktu zużyto 205 g pomidorów, a w przypadku ketchup Roleski Premium bez cukru na 100 g produktu zużyto 266 g pomidorów. Produkty brandu mają prosty skład i nie ma w nich żadnych substancji konserwujących. Wystarczy artykuł przeczytać
Ja bym poprosił ranking ketchupów które nie smakują jak koncentrat pomidorowy. Pudliszki, Kotlin, Włocławek, Dawtona, Madero - tego się nie da jeść. Za dużo pomidorów w składzie.
@Tetsuya ja też mam ten sam problem i chyba tortex mi najbardziej pasuje. Od razu polecam kupić pikantny, który nie jest w ogóle pikantny, ale jest fajnie doprawiony.
Komentarze (383)
najlepsze
Wystarczy artykuł przeczytać