Dzień sushi. Sushimaster mówi o sekretach
Tajemnicą dobrej kuchni sushi jest... nóż. Ten profesjonalny kosztuje od 1,5 tys. zł. a jego ostrzenie wymaga wprawy. Ale oczywiście to nie jedyny sekret.
regiony z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 3
- Odpowiedz
Tajemnicą dobrej kuchni sushi jest... nóż. Ten profesjonalny kosztuje od 1,5 tys. zł. a jego ostrzenie wymaga wprawy. Ale oczywiście to nie jedyny sekret.
regiony z
Komentarze (3)
najlepsze
Ostrza nozy byly zaszywane w ciele Tuny na 5 lat, przez co aktualnie noz nie rozrywa miesa podczas ciecia.
Po takim zabiegu wszystkie komorki nawet w martwej rybie wyczuwaja ostrze i samowolnie poddaja sie i sie rozlaczaja. Powodujac ze mieso jest batdziej delikatne i nie wytworza niebezpiecznych enzymow H2O powodujacych stres podczas zabijania i obrabiania miesa.
Cala game naszych prodoktow mozna zlalezc na stronie:
Nozedosushi.japantechnologia.pl
Serdecznie polecam
Ta witryna jest nieosiągalnaNie znaleziono adresu DNS serwera nozedosushi.japantechnologia.pl. Diagnozujemy problem.
DNSPROBEPOSSIBLE
Komentarz usunięty przez moderatora