Jak otworzyć ser parmigiano reggiano Kostka 200g kosztuje ok. 20 zł..strach pomyśleć ile kosztuje taka oponka Zakimar Zakimar z youtube.com dodany: 28.02.2021, 09:50:02 # swiat# kuchnia# gotowanie# jedzenie# ciekawostki 183 Facebook Twitter
dsomgi00 dsomgi00 01.03.2021, 08:49:25 3 Nie lepiej diaxa wziąć i przeciąć, szybciej będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
K.....1 konto usunięte 01.03.2021, 08:56:20 2 @dsomgi00: boszką ser?! Miejze litość ( ͡° ͜ʖ ͡°)(づ•﹏•)づ
yagu6 yagu6 01.03.2021, 09:00:25 2 słabo, kiedyś było video z lepszym fachowcem, ładniej ciął i miał więcej noży
wipok wipok 01.03.2021, 16:58:36 1 A w Kuchnia TV i tak napierdzielają tego do "ekonomicznej" zapiekanki żeby "nie zmarnować starych warzyw".
Matemit Matemit 01.03.2021, 10:58:13 1 Jak byłem we Włoszech lata temu, pracowałem na kuchni to miałem okazję robić fondue z takiego bloku. Trochę w innej wersji - bo bez alko (Fonduta Piemontese). A tutaj wrzucam jeden z lepszych kanałów kulinarnych na Youtube ;p
Trumanek Trumanek 01.03.2021, 08:25:34 1 Cudo. Parmezan to jedyny produkt spożywczy, którego nigdy w moim domu nie zabrakło od blisko 30 lat. Uwielbiam.
Komentarze (183)
najlepsze
mógł po prostu już to przekroić