@biznesmenjanusz: To, że coś jest ulepkiem syropowatym, nie znaczy, że jest lepsze, wbrew ostatnio lansowanej tezie "tylko półtoraki, tylko dwójniaki". A wg mnie największą sztuką jest zrobić dobrego wytrawnego czwórniaka, który będzie pijalny.
@biznesmenjanusz: Nie wiem skąd się bierze przekonanie, że najlepszy jest półtorak, potem dwójniak itd. Fakt, mają większą zawartość miodu, ale to nie znaczy od razu że mają być lepsze.
"Trochę" miodów pitnych już wypiłem, między innymi od Pasieki Jaros, którzy też mogą poszczycić się medalami z Mazer Cup i najfajniejsze w smaku zawsze były albo dwójniaki albo trójniaki.
@ohwell: Bzdura, na całym świecie kraft konkuruje szerokością oferty oraz wysoką jakością produktu. Kto szuka niskiej ceny, ten kupuje przemysłową masówkę (najlepiej w promocji).
Komentarze (94)
najlepsze
To, że coś jest ulepkiem syropowatym, nie znaczy, że jest lepsze, wbrew ostatnio lansowanej tezie "tylko półtoraki, tylko dwójniaki".
A wg mnie największą sztuką jest zrobić dobrego wytrawnego czwórniaka, który będzie pijalny.
"Trochę" miodów pitnych już wypiłem, między innymi od Pasieki Jaros, którzy też mogą poszczycić się medalami z Mazer Cup i najfajniejsze w smaku zawsze były albo dwójniaki albo trójniaki.