Najpierw jedzą, potem robią awanturę, że niedobre. Naciągacze w restauracjach
Restauratorzy mają coraz większy problem z naciągaczami. Metoda jest prosta – najpierw zjeść, potem zacząć się awanturować
Kulinarna_Polska z- #
- #
- #
- #
- #
- 5
Restauratorzy mają coraz większy problem z naciągaczami. Metoda jest prosta – najpierw zjeść, potem zacząć się awanturować
Kulinarna_Polska z
Komentarze (5)
najlepsze
Właśnie w Zakopcu jadłem najgorszy żur w całym ponadczterdziestoletnim życiu.
To raczej argument na anty. Gesslerowa nie pojawia się tam, gdzie jest dobrze, tylko tam, gdzie durni właściciele latami zaniedbań i nieogarniania kuwety powodowali odpływ klientów.
Co więcej - jeśli aż w zakopiańskiej knajpie, którą odwiedzają ogromnymi potokami niczego nieświadomi turyści, potrzebna była aż