Robię podobne rzeczy już kilka lat i powiem; jestem sceptyczny: 1. Na początku ma boczek z kością, na końcu bez... To jak to jest z tymi kośćmi, można zostawiać do starzenia mięsa czy nie? bo moim zdaniem nie 2. boczek wydaje się kiepskim materiałem na taką wędlinę - tłuszcz starzeje się w innym czasie niż mięso. Z mojego doświadczenia tłuszcz w sparzonym mięsie nie jest dość smaczny. Lepiej starzeć kawałki 100% mięsa
muzyka z Majesty też jest, a w innych filmikach z Wiedźmina itp.
@laxmanCR7: Dokładnie, całkiem nieźle dobrana muzyka z gier. Mam wrażenie, że albo próbuje na zasadach cytatu (puszcza tylko fragmenty) albo po prostu całkowicie olewa prawa autorskie.
Komentarze (60)
najlepsze
1. Na początku ma boczek z kością, na końcu bez... To jak to jest z tymi kośćmi, można zostawiać do starzenia mięsa czy nie? bo moim zdaniem nie
2. boczek wydaje się kiepskim materiałem na taką wędlinę - tłuszcz starzeje się w innym czasie niż mięso. Z mojego doświadczenia tłuszcz w sparzonym mięsie nie jest dość smaczny. Lepiej starzeć kawałki 100% mięsa
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1588100970fV13C6qNe8Zy5VxbfjFQpv.jpg
Pobierz@laxmanCR7: Dokładnie, całkiem nieźle dobrana muzyka z gier. Mam wrażenie, że albo próbuje na zasadach cytatu (puszcza tylko fragmenty) albo po prostu całkowicie olewa prawa autorskie.
Tak, są chude boczki i takie powinny być na wędliny