480°C - Pizza Napoletana ze Szparagami i Boczkiem w 1,5 minuty.
Tym razem pizza ze szparagami i boczkiem. Nie starałem się ładnie formować ciasta więc wygląda ten proces jak wygląda :D Temperatura pieczenia 450°C.
MC-Maxim z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 271
Tym razem pizza ze szparagami i boczkiem. Nie starałem się ładnie formować ciasta więc wygląda ten proces jak wygląda :D Temperatura pieczenia 450°C.
MC-Maxim z
Komentarze (271)
najlepsze
Wstęp wolny. Zapraszam wszystkich chętnych!
Wstęp wolny. Zapraszam wszystkich chętnych!
Zapraszam wszystkich chętnych! Wstęp wolny.
@Peter_Mountain: Bo jak się ma taki piecyk to się nie podpisuje cyrografu na stosowanie tyko najdroższych jakościowo składników. Można jednego dnia zrobić z tego co jest w lodówce a innego dnia kupić pancette jak się będzie mogło.
Tak samo jak się ma mercedesa to na serio nie trzeba zawsze jeździć w garniaku.
@#!$%@?: @Fishhunter: to chyba jakiś mazurek wielkanocny xD