Spaghetti aglio, olio, peperoncino - Robert Makłowicz odc.8
Kuchenny Minimax: minimum składników, maksimum efektu, czyli jak zrobić coś pysznego z niemal niczego.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 132
- Odpowiedz
Kuchenny Minimax: minimum składników, maksimum efektu, czyli jak zrobić coś pysznego z niemal niczego.
Komentarze (132)
najlepsze
To fakt, że dużo włoskich dań które są proste są łatwe w przygotowaniu i świetnie smakują. Nie trzeba być wybitnym kucharzem by właśnie zrobić porządne aglio e olio e peperoncino, carbonarre, cacio e pepe (ser i pieprz). Co najwyżej carbonarę trzeba 2x przećwiczyć. Sęk w tym, że te dania wyjdą tylko dobre jak będą z najlepszych dostępnych składników.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: szkoda, że ceny nie są widoczne ;/